Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

ΝΙΚΟΣ ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μόνο ντροπή και οργή μπορεί να αισθανθεί κανείς βλέποντας ένα Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο που κλείνει, όπως αυτό του Δήμου Βόλβης στο Βαγιοχώρι, να μετατρέπεται σε Κέντρο Φιλοξενίας λαθρομεταναστών! Πως γίνεται ένας Δήμαρχος να αποφασίζει για τη χρήση ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, περιουσίας δηλαδή που έχουν πληρώσει Έλληνες φορολογούμενοι από το υστέρημά τους, να χρησιμοποιείται για ανθρώπους που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα, δεν έχουν προσφέρει τίποτα στο Ελληνικό Κράτος και δεν ξέρουμε ούτε το ποιόν τους. Όταν η ίδια η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και αντιδρά σε αυτή σου την απόφαση οφείλεις να τη σεβαστείς γιατί ο λόγος που εξελέγεις ως Δήμαρχος ήταν να υπερασπίζεσαι το γενικό καλό των συμπολιτών σου και να υπηρετείς το γενικό συμφέρον και όχι να σχεδιάζεις την πολιτική σου καριέρα ποντάροντας σε “μελλοντικούς ψήφους”! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και μια μικρή υπενθύμιση, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τομεάρχης προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την εγκληματική πολιτική πολιτευτής νομού Πιερίας

 

Related posts

Κατ’ εξαιρεση τροποποιητική φορολογική δήλωση για νομικά πρόσωπα – Πότε υποβάλλεται

H Ρωσία απαγόρευσε σε 3 Έλληνες υπουργούς να ταξιδέψουν στη Μόσχα

Η Όλγα Παλαγγιά που παλιότερα κατηγορήθηκε για…φιλοσκοπιανή προπαγάνδα ξαναχτυπά: “Να μείνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο”

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy