Εθνικά Θέματα ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός Δυστυχώς ο πληθυσμός την χώρας γερνάει

Εν όψιν της σημερινής ημέρας που είναι παγκόσμια ημέρα πληθυσμού ο πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού Γεώργιος Κομνηνός τοποθετήθηκε επί του θέματος για τον πληθυσμό της χώρας μας.

 

Δυστυχώς στην χώρα μας δεν υπάρχουν πλέον κίνητρα για να δημιουργήσουν οι νέοι οικογένεια. Η ακρίβεια , οι χαμηλοί μισθοί και η ανεργία είναι οι κύριοι παράγοντες γι αυτό το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα που συμβαίνει στην χώρα. Όλο και περισσότεροι νέοι επιλέγουν να κάνουν οικογένεια σε αρκετά μεγάλη ηλικία, ή ακόμα και να μην κάνουν καθόλου αφού δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πολύ μεγάλες υποχρεώσεις. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα καθώς ολοένα και συρρικνωνόμαστε. Σύμφωνα με μία νέα μελέτη η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα η χώρα μας ανάμεσα στις ηλικίες 26 με 64 ετών θα μειωθεί σε ποσοστό 35%!!! Η χώρα μας δυστυχώς γερνάει και φθείρεται ολοένα και περισσότερο και αν συνεχιστεί έτσι σε λίγα χρόνια δεν υπάρχουμε. Θλίψη προκαλεί και η δήλωση του πρωθυπουργού που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες για ενσωμάτωση παράτυπων μεταναστών με την Ελληνική κοινωνία για να λύσουμε το δημογραφικό της χώρας. Βέβαια κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση καθώς θα υπάρξει αλλιώση του πληθυσμού. Πρέπει άμεσα να δοθούν κίνητρα στους νέους. Να μπορέσουν να δημιουργήσουν οικογένειες και να προσχωρήσουν μπροστά. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση λυπάμαι πολύ αλλά σε μερικά χρόνια απλά δεν θα υπάρχουμε.

Related posts

Χρυσοχοΐδης: Αδικαιολόγητη η αστυνομική βία – Θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα

Εκκενώσεις ψήφων

ExnetΗellas

Iσλαμιστής εισέβαλλε στο Ωδείο του Ρεθύμνου

aggelosgkioni.exnet

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy