ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΣ Οικονομία Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός Κοροϊδέψατε τους συνταξιούχους και είστε υπόλογοι γι αυτό

Δριμεία κρητική στην κυβέρνηση άσκησε ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης κύριος Γεώργιος Κομνηνός για την απόφαση του ΣΤΕ να μην λάβουν αναδρομικά όσοι συνταξιούχοι δεν κατέφυγαν στην δικαιοσύνη. Ο κύριος Κομηνηνός ανέφερε:

Για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση είναι υπόλογη κι αυτή την φορά απέναντι σε σχεδόν δύο εκατομμύρια συνταξιούχους. Ο λόγος είναι ότι έχει μπει πλέον ταφόπλακα στην διεκδίκηση των αναδρομικών κύριων και επικουρικών συντάξεων. Το συμβούλιο της επικρατείας ανέφερε πως αναδρομικά θα πάρουν μόνο όσοι συνταξιούχοι κίνησαν νομικές διαδικασίες. Όλοι θυμόμαστε τον κύριο Στέλιο Πέτσα που παρότρυνε τους συνταξιούχους να μην κινήσουν νομικές διαδικασίες για την διεκδίκηση των χρημάτων τα οποία τους έκοψαν παράνομα οι δικές τους κυβερνήσεις διότι έλεγε πως όλοι θα τα πάρουν με την δικαιολογία του “να μην φορτώνουμε περισσότερο τα δικαστήρια.” Τελικά για ακόμη μία φορά αποδείχθηκαν ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες καθώς απορρίφθηκαν συνολικά 2,1 εκατομμύρια συνταξιούχοι οι οποίοι δικαιούνταν να πάρουν αυτά τα χρήματα. Παραπλάνησαν συνειδητά τους συνταξιούχους ούτως ώστε να μην διεκδικήσουν τίποτα.  Είναι μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές απάτες που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει εις βάρος τόσων ανθρώπων. Παίζουν με τις ζωές μας είναι ξεκάθαρο αυτό και πόσο μάλλον με τις ζωές των συνταξιούχων που από την μία τους κόβουν συντάξεις δώρα και επιδόματα, από την άλλη τους βάζουν πρόστιμα αν δεν υποκύψουν στον εκβιασμό για υποχρεωτικό εμβολιασμό και τώρα δεν τους δίνουν τα χρήματα τα οποία δικαιούνται. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα τους γυρίσει την πλάτη στις ερχόμενες εκλογές όσοι και αν κάποιοι θέλουν να μας λένε ότι η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση με αυτοδυναμία. 

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός. Εμπαιγμός της κυβέρνησης με 0.70 ευρώ

Kostas Ermes

Την επιστροφή του «Grexit» φοβούνται οι αγορές

technical

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κάνιγγος από τους παραγωγούς των Λαϊκών Αγορών

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy