Εθνικά Θέματα ΕΛΛΑΔΑ

Μάκης Καμζέλης Ελληνική λύση. Πείτε όχι σ’ αυτούς που σας τα πήραν όλα

Ο τομεάρχης περιβάλλοντος του κόμματος της Ελληνικής λύσης κύριος Μάκης Καμζέλης, τοποθετήθηκε δημόσια για όλα τα δεινά τα οποία προκάλεσε η σημερινή κυβέρνηση στον τόπο και σε όλους τους Έλληνες με ένα αιχμηρότατο κείμενο.

Είναι δυνατόν αυτοί που λένε να μπολιάσουν τον ελληνικό λαό, με κάθε καρυδιάς καρύδι που έχει έρθει παράνομα στη χώρα, να θέλουν το καλό του Έλληνα ??? Αποκλείεται….!!! Αυτοί που ανέχονται την προδοσία της Μακεδονίας μας και την συνεχίζουν λέγοντας ότι το κράτος έχει συνέχεια? Αποκλείεται!! αυτοί που πήγαν να περάσουν τις εθνικές μειονότητες και τελευταία στιγμή τους σταμάτησε ο Βελόπουλος?? Αποκλείεται!! αυτοί που γέμισαν με λαθρομετανάστες την Ελλάδα, όταν μας επέβαλαν να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας…?? Αποκλείεται!! Αυτοί που έφεραν αυτόν τον εργασιακό νόμο και καταδικάζουν τον Έλληνα εργαζόμενο…?? Αποκλείεται!! Αυτοί που θέλουν να μας σύρουν στην Χάγη για να μοιράσουμε με τους Τούρκους την περιουσία μας….!!! Αυτοί που πήγαν να κάνουν αποστρατικοποίηση τα νησιά μας, αλλά πάλι τελευταία στιγμή τους σταμάτησε πρόπερσι τέτοια εποχή πάλι ο Βελόπουλος…? Αποκλείεται!!! Αυτοί που χώρισαν στα 2 τους Έλληνες σε πρόβατα και ψεκασμένους…..!!! Αυτοί που έκλεισαν τις εκκλησίες μας…!!!! Αυτοί που έφεραν τον γονέα 1 και γονέα 2…!!! Αυτοί που δώσανε ιθαγένεια με συνοπτικές διαδικασίες σε παράνομους αλλοδαπούς..!! Και βέβαια ΟΧΙ… Για αυτό λοιπόν πρέπει να τους δείξουμε την αντίθεσή μας σε όλα αυτά τα πράγματα που μας επέβαλαν και σε άλλα τόσα που θέλουν να μας επιβάλλουν…. Πρέπει να τους πούμε ένα μεγάλο όχι στην κάλπη που σύντομα θα στηθεί!!!!!

Μάκης Καμζέλης τομεάρχης περιβάλλοντος ελληνική λύση Κυριάκος Βελόπουλος

Related posts

Παράξενες (ή επικίνδυνες) επιλογές και σχέσεις Παυλίδη με τους τουρκόφρονες της Θράκης!!!

ExnetΗellas

H Ρωσία απαγόρευσε σε 3 Έλληνες υπουργούς να ταξιδέψουν στη Μόσχα

55 αρχαιότητες επιστρέφουν στην Ελλάδα

vetapa.exnet

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy