Image default
Uncategorized Πολιτισμός

Οι φίλοι του δάσους καθάρισαν το Σέιχ Σου


Ο σύλλογος ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ προχώρησε σήμερα σε μία εξαιρετική κίνηση, με την βοήθεια πολλών εθελοντών να καθαρίσουν το περιαστικό δάσος του ΣΕΙΧ ΣΟΥ στην  Θεσσαλονίκη προκειμένου να είναι καθαρό για τους επισκέπτες οι οποίοι έρχονται καθημερινά τώρα που θα φτιάξει ο καιρός, για να απολαύσουν το πράσινο αλλά και μία όμορφη βόλτα μέσα στην φύση.

 

 

Με την βοήθεια του καλού καιρού πλήθος κόσμου ήρθε να βοηθήσει σ’ αυτήν την προσπάθεια. Συντονιστής της όλης κίνησης ήταν ο πρώην πρόεδρος φίλων δάσους κύριος Ευστράτιος Φουρλάκης. Φυσικά στο σημείο παρευρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης ο Κύριος Κωνσταντίνος Ιακωβίδης, η δασάρχης κυρία Τατιάνα Καλατζή, Ο δημοσιογράφος Κώστας Ερμές από τον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103.6 fm  αλλά και ο Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού με το κόμμα της Ελληνικής λύσης Γεώργιος Κομνηνός.

Καλαϊτζή Τατιάνα Δασάρχης

Κωνσταντίνος Ιακωβίδης Αντιδήμαρχος καθαριότητας δήμου Θεσσαλονίκης

Γεώργιος Κομνηνός Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού με το κόμμα της Ελληνικής λύσης

Related posts

Οι φωτογραφίες που κέρδισαν βραβείο στον φετινό διαγωνισμό του National Geographic

vetapa.exnet

Μπάιντεν και Τριντό θα συνεργαστούν για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων μέχρι το 2050

Νέο παραλήρημα των Σκοπιανών: Βρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ, επειδή αναφέρουν πως ο Τάφος της Αμφίπολης είναι…Ελληνικός!!!

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy