Image default
Αθλητισμός

Τρελά λεφτά στο τραπέζι από Σαββίδη – “Σπρώχνει” τη μεταγραφή ο… Ολυμπιακός – Βρέθηκε ο διάδοχος!

Χοντρά “παζάρια” τις τελευταίες ώρες για το “μπαμ” του καλοκαιριού. Στον ΠΑΟΚ κάνουν τα πάντα και πιέζουν για να βρουν άκρη και να έρθει ο παίκτης στην Τούμπα, ωστόσο υπάρχουν μεγάλο εμπόδια. “Σύμμαχος” πρώην προπονητής των Πειραιωτών.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ανατροπή στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου με τον διεθνή Ιταλό εξτρέμ, καθώς μπορεί από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν ότι τα έχει βρει σε όλα με την ελληνική ομάδα, αλλά υπάρχει μια ακόμα παράμετρος.

Στον ελληνικό Τύπο υπάρχει η πληροφορία ότι οι Τζιοβίνκο και Δικέφαλος έχουν δώσει τα χέρια και μένει μόνο να αποφασίσει η Αλ Χιλάλ να τον αφήσει ελεύθερο. Αλήθεια είναι το πρώτο σκέλος, μόνο που ο ίδιος ο Τζιοβίνικο δεν θέλει να μείνει ελεύθερος αν δεν τον… προικίσει η νυν ομάδα του με ένα μεγάλο μέρος από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Γιατί ο Ιταλός έχει συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, με ετήσιο κασέ κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, και προφανώς το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του είναι “φορτωμένο” με το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα φετινά 6 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, όπως έμαθε το sportdog.gr από ηγές κοντά στην ομάδα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (ο πρώην προπονητής τού Ολυμπιακού που τώρα βρίσκεται στην Αλ Χιλάλ) δεν τον θέλει στην ομάδα, καθώς είναι απογοητευμένος από την περσινή του παρουσία. Μάλιστα, ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι ότι Ζαρντίμ δεν τον θέλει, είναι απογοητευμένος από την περσινή εικόνα του και θέλει να πάρει τον Ματέους Περέιρα της Γουέστ Μπρομ, του 25χρονου Βραζιλιάνου παικταρά που η τιμή του βρίσκεται στα 15 εκατ. ευρώ και ο Ζαρντίμ τον θέλει στην ομάδα του για να κάνει τη διαφορά!

Γιατί δεν έχει προχωρήσει η μεταγραφή του Ματέους Περέιρα και πώς κολλάει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση; Μα γιατί η Αλ Χιλάλ για να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Περέιρα, που πιάνει θέση ξένου, θα πρέπει πρώτα να αδειάσει μια θέση ξένου: Με την αποχώρηση του Τζιοβίνικο!

Ο Δικέφαλος δίνει αγωνιστική προοπτική στον Ιταλό, κυρίως λόγω και της παρουσίας τού Λουτσέσκου στην ομάδα, αλλά για να συμφωνήσει και να φύγει από την Αλ Χιλάλ ο Τζιοβίνκο θέλει να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί από το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Που, γράφουμε ξανά, έχει ετήσιο κασέ στα 6 εκατ. ευρώ και προφανώς το μεγαλύτερο μέρος από αυτό το ποσό είναι φορτωμένο στο τελευταίο διάστημα της παραμονής του στην ομάδα.

Άρα ο ΠΑΟΚ όντως τα έχει βρει με τον Τζιοβίνκο, αλλά ο λόγος που δεν έχει υπογράψει ακόμα (και η υπόθεσή του μπορεί να τραβήξει για καιρό) δεν είναι γιατί η Αλ Αχλί δεν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο – Γράψαμε ήδη ότι ο Ζαρντίμ δεν τον υπολογίζει. Αλλά γιατί ο Ιταλός θέλει να πάρει (πολλά) λεφτά από την Αλ Αχλί για να “σπάσει” το συμβόλαιό του.

Related posts

Οι επιλογές της FIFA για την Επιτροπή Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ – Ποιοι είναι

technical

Κράξιμο Λουτσέσκου για Ράφα Σοάρες – Αποθέωσε Κοτάρσκι – “Δεν το αντιλαμβάνεται ο κόσμος”!

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ:τέλος ο Φαν Χάαλ,έρχεται ο Μουρίνιο

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy