Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Κραυγή απόγνωσης από τη Λέσβο

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ο οποίος βλέπει πως η κυβέρνηση δεν κάνει κάποια κίνηση για να επιλυθεί το πρόβλημα με τους πρόσφυγες που ζουν στο νησί.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο κος Γαληνός τόνισε: «Έχουμε προβεί σε κινητοποιήσεις, έχουμε φτάσει μέχρι την Αθήνα και αναγκάστηκα πλέον να υποβάλλω και μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου ακριβώς γι’ αυτές τις συνθήκες, που είναι άκρως επικίνδυνες για τους ανθρώπους που μένουν στο χώρο αυτό, αλλά και για τους κατοίκους της Λέσβου, που υποφέρουν και φοβούνται να κυκλοφορήσουν τα βράδια.

Ο κ. Μουζάλας κάνει μία απεγνωσμένη προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του. Φωνάζω εδώ και πολύ καιρό να υπάρξει άμεση αποσυμφόρηση, να μεταφερθεί ο υπερπληθυσμός σε δομές που υπάρχουν στην ηπειρωτική χώρα, διότι ο χώρος της Μόριας, που είναι ευθύνη του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, δεν επαρκεί για να φιλοξενήσει τόσο κόσμο. Υπάρχουν χιλιάδες που είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, οπότε καταλαβαίνετε ότι ανά πάσα στιγμή απειλούνται να γίνουν επεισόδια. Όταν θα χαθεί μία ανθρώπινη ζωή, ο κ. Μουζάλας θα δείχνει το δήμαρχο με το δάχτυλο;» .

 

Πηγή:voicenews.gr

Related posts

Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη από το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε για το Μακεδονικό ζήτημα με τουλάχιστον 400.000 πολίτες από όλη την Ελλάδα

Εξοργισμένος ο κόσμος στο προφίλ του Μητσοτάκη για την ομιλία Αζόφ

Kostas Ermes

Ξεκίνησαν οι εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών για το 2017-2018

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy