Image default
Αθλητισμός

Ανησυχία στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό Λέσκοτ

Απαισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ σχετικά με τον τραυματισμό του Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος επέστρεψε με πρησμένο πόδι μετά το διήμερο ρεπό που πέρασε στο Λονδίνο.
Ο Βρετανός στόπερ, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της «Ένωσης», στο πλαίσιο της ατομικής του προπόνησης χτύπησε στο ποδήλατο και αισθάνθηκε πως έκανε μία άτσαλη κίνηση.
Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», οι γιατροί φοβούνται τα χειρότερα για πρόβλημα στο μηνίσκο, ενώ είναι αρκετά πιθανό ο παίκτης να υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση.
Αυτό σημαίνει πως ο Λέσκοτ θα μείνει εκτός δράσης για 4 με 6 εβδομάδες, χάνοντας μία μεγάλη και σημαντική σειρά από αγώνες του «Δικεφάλου» του επόμενο διάστημα, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στα μέσα Νοεμβρίου.
Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ελπίζουν ο τραυματισμός του έμπειρου κεντρικού αμυντικού να μην είναι τόσο σοβαρός και να είναι σύντομα και πάλι διαθέσιμος.
pronews.gr

Related posts

Οι ώρες και οι μεταδόσεις των αγώνων του EURO 2016 από την ΕΡΤ

technical

Ο Ζαμπίδης διέλυσε για άλλη μια φορά με νοκ άουτ τον αντίπαλο του Τούρκο, Χαρούν Κίνα

Exitpolls

Αναχώρησε για την Πορτογαλία ο Σάντος αφού πρώτα έκανε τα παράπονα του για τους διεθνείς

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy