Image default
Τουρισμός

Έρημη πόλη θυμίζουν τα τρίκαλα μετα το κλεισιμο πολλών μαγαζιών

trikala
Εδώ δεν έφτασε ακόμα το πρωτογενές πλεόνασμα. Απελπιστική η εικόνα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Τρικάλων.

Είναι χαρακτηριστική η φωτό του trikalavoice.gr από την άλλοτε ακμάζουσα οδό Καρανάσιου ( το πιο κεντρικό μέρος των  Τρικάλων!) όπου έξι μαγαζιά στη σειρά έχουν «κατεβάσει ρολά» και οι ιδιοκτήτες των αναζητούν ενοικιαστές τα τελευταία δυο χρόνια!

Τα λουκέτα στα Τρίκαλα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο καθώς οι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες αδυνατούν να ανταποκριθούν σε έξοδα και φόρους. Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο του μηνός Μαρτίου 2014, δε, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο του Μαρτίου 2013, παρουσίασε μείωση κατά 3,6%, έναντι μείωσης 6,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2013 προς το 2012.

«Η αγορά καταρρέει και δυστυχώς δεν φαίνεται διάθεση από τους Κυβερνώντες για να λάβουν μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρηματιών» δηλώνει στο trikalavoice.gr ο ειδικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστος Μπλουγούρας, ο οποίος συμπληρώνει ότι «δυστυχώς συνάδελφοί μας οδηγούνται καθημερινά σε αδιέξοδα και στην ανεργία».

Πηγή

Related posts

Το μαγευτικό Εκουαδόρ είναι ένας από τους θυσαυρούς της Νότιας Αμερικής

victoria.exnet

Tο καλύτερο νησί του κόσμου θεωρείται η Σαντορίνη σύμφωνα με ξένο περιοδικό!

ExnetΗellas

Διευρυμένο ωράριο για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy