Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Α.Τσίπρα-Π.Καμμένου

tsipras kammenos sunanthsh c426dΣτη συνάντηση κορυφής Τσίπρα-Καμμένου παρουσία του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου και του ΥΦΕΘΑ Νικου Τόσκα “κλειδώνουν” οι αλλαγές στην κορυφή της ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

tsipras kammenos sunanthsh c426d 

Στη συνάντηση κορυφής Τσίπρα-Καμμένου παρουσία του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου και του ΥΦΕΘΑ Νικου Τόσκα “κλειδώνουν” οι αλλαγές στην κορυφή της ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ “κατεβαίνει” στην συνάντηση με συγκεκριμένη πρόταση, η οποία συμφωνήθηκε μόλις σήμερα το πρωί. Αλλαγές σε Αρχηγούς θα γίνουν σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν σ΄ όλα τα Γενικά Επιτελεία.

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου που αναφέρουν ότι στην συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ με τον πρωθυπουργό θα γίνει συζήτηση επί των ονομάτων που θα προταθούν. Κύκλοι του Μαξίμου λένε ότι δεν αποκλείονται αλλαγές στο “σενάριο” που έχουν κατά νου οι υπουργοί της Εθνικής Άμυνας.
Πηγή

Related posts

Πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν μεταξύ Ρομά  στο Ζεφύρι τα ξημερώματα

Για ποια Ευρώπη ψηφίζουμε ; Το δίλλημα «περισσότερη ή λιγότερη Ευρώπη»

ExnetΗellas

Σχέδιο 51 σημείων μιλάει για στράτευση των γυναικών και επαναφορά των Ελλήνων στις στρατιωτικές Σχολές

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy