Image default
Τεχνολογία

Δείτε το απίθανο ελληνικό αυτοκίνητο που πάει παντού

ell-autokinhtoΤο Made In Greece ιδιοφυές δημιούργημα του Δημήτρη Κορρέ που περνάει ταχύτατα σχεδόν απο παντού, αδιαφορεί για το τερέν και διαθέτει μια ανάρτηση που θα ζήλευαν και οι πιο φτασμένοι κατασκευαστές.

Αν δεν έχεις ιδέα για το Korres Project 4 αρκεί μια ματιά στο διαδίκτυο για να καταλάβεις ότι μερικά επίμονα ελληνικά μυαλά μπορούν την υπέρβαση. Το made in Greece όραμα του Δημήτρη Κορρέ πέρασε από πολλά στάδια μέχρι να φτάσουμε στο 4ο στην σειρά project που ασχολούμαστε σήμερα. Το έναυσμα ήταν η λατρεία στην εξέλιξη της μηχανολογίας που αποτελεί και το κύριο επάγγελμα του.

ell-amaksi

Ξεκίνησε σαν χόμπι επάνω σε μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα και η δημιουργία κάτι ξεχωριστού σε τέσσερις ρόδες έγινε όταν προσπάθησε να συνδυάσει την άνεση και αποτελεσματικότητα της ανάρτησης ενός 2CV σε κακοτράχαλα εδάφη με την ταχύτητα και ακρίβεια στην άσφαλτο ενός Mini Cooper.

ell-amaksi2

Όσο δύσπιστος και να είσαι για τις δυνατότητες του Korres Project 4, μια βόλτα μαζί του είναι ικανή να σε κάνει να καταπιείς την γλώσσα σου από την ντροπή. Φυσικά αν ψάχνεις το απόλυτο σε άσφαλτο και πίστες υπάρχουν επιλογές, αν είσαι λάτρης του trail να βολευτείς με ένα σκληροπυρηνικό 4×4 που θα ρίξεις επιπλέον ένα στόλο ευρώ για να το κάνεις μάχιμο και αν ψάχνεις την γρήγορη αγωνιστικού επιπέδου συμπεριφορά στο χώμα να στήσεις ένα αυτοκίνητο σε κάποιο οίκο ειδικευμένο στα rally για να απολαμβάνεις το χόμπι σου.

ell-amaksi3

Ένα όμως που να συνδυάζει όλα τα παραπάνω στον ανώτατο βαθμό δυσκολεύομαι να μετρήσω στο πρώτο δάχτυλο που κρατώ στο χέρι μου. Το δημιούργημα του Δημήτρη Κορρέ ακόμα και στην Preproduction εποχή του διαπρέπει και ήδη κερδίζει την αναγνώριση που του αξίζει, αν κάνετε ένα σερφάρισμα στο internet.

ell-amaksi4

Μέχρι να φτάσει στο στάδιο της παραγωγής κάτι που ευχόμαστε να συμβεί άμεσα ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες, το Korres Project 4 διατηρεί εκτός από την μοναδικότητα στο είδος του και ένα καλό λόγο να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις που θέλουν την τιμή του χαμηλότερη των € 200.000.

ell-amaksi5

ell-amaksi6

{youtube}yIApK8BB2nY{/youtube}

{youtube}v94yzr3rDB8{/youtube}

Πηγή

Related posts

Tα 8 από τα 10 κορυφαία brands του πλανήτη είναι από τον χώρο της τεχνολογίας

technical

Επιστρέφει στους Ελληνικούς δρόμους το θρυλικό Pony

ExnetΗellas

Νέα λεωφορεία χωρίς οδηγό θα κυκλοφορήσουν προσεχώς στους δρόμους των Τρικάλων

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy