Image default
Εγκληματικότητα

Τούρκοι τζιχαντιστές σήμερα στο Ιράκ και αύριο στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο

turk-islamΗ είδηση εμφανίστηκε σήμερα και δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Το αντίθετο μάλιστα συνέβη, αφού πρόκειται για μία επανάληψη δημοσιοποίησης του ρόλου της Τουρκίας στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που συντελούνται στο όνομα του Ισλάμ,

από φανατικούς εξτρεμιστές ισλαμιστές τζιχαντιστές, οι οποίοι αποφάσισαν να μετατραπούν σε πληγή του πλανήτη και να υλοποιήσουν το όνειρο της ζωής τους κόβοντας (κατά κυριολεξία) κεφάλια απίστων.

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

nixatΩς αναμενόμενο αποτέλεσμα, λοιπόν, συνελήφθησαν από τις Ιρακινές δυνάμεις, τρεις Τούρκοι, ενώ πολεμούσαν στο πλευρό των ισλαμοφασιστών, των υπανθρώπων που αποφάσισαν να εξαπλώσουν τον λόγο του “προφήτη” με το σπαθί, των εγκληματικών φυσιογνωμιών που δεν αρκούνται στο να βιάζουν γυναικόπαιδα και να κλέβουν τον πλούτο των χωρών, αλλά έβαλαν σκοπό της ζωής τους να επιβάλουν την ισλαμική τρομοκρατία (τρόπο ζωής το αποκαλούν οι ίδιοι) σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Ένας εκ των συλληφθέντων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ζωντανός, στα χέρια πολιτοφυλάκων του Ιράκ, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί δεκάδες νεκροί καταγεγραμμένοι τούρκοι “πολεμιστές” κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία.

Σύμφωνα με τουρκική δημοσίευση, άτομο ονόματι Νιχάτ Γιαλνίζ που δηλώνει μέλος της πολιτοφυλακής του Μετώπου Τουρκμένων του Ιρακ, υποστήριξε πως έχουν συλληφθεί μέσα στις συμμορίες της ΙΚΙΛ τρεις πράκτορες της ΜΙΤ.

Σύμφωνα με την είδηση από την ιστοσελίδα kurdistan24.org, ο Νιχάτ Γιαλνίζ που λέεει πως είναι πολιτοφύλακας, ανακοίνωσε πως μέσα από συμμορίες της ΙΚΙΛ συνελήφθησαν 3 πράκτορες της ΜΙΤ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ατόμου που στο τούιτερ στέλνει μηνύματα στον Αχμέτ Νταβούτογλου και στον Αμπντουλλάχ Γκιουλ και υποστηρίζει πως ο ίδιος είναι Τουρκμένος πολιτοφύλακας, τα ονόματα των συλληφθέντων μελών της ΜΙΤ είναι τα εξής : Μαχμούτ Γιλντιρίμ, Ιμπραήμ Τσελίκ και Καζίμ Σιμσέκ.

Ο Νιχάτ Γιαλνίζ δημοσίευσε στο τουίτερ φωτογραφία του πράκτορα της ΜΙΤ Καζίμ Σιμσέκ.

Ο Γιαλνίζ που λέει πως πολέμησε στο μέτωπο του Αμερλι, έγραψε πως μεταξύ των τρομοκρατών της ΙΚΙΛ στις 23/8 συνελήφθη άτομο ονόματι Μαχμούτ Γίλντιρίμ.

Ο Νιχάτ Γιαλνιζ ανέφερε πως ο Μαχμούτ Γιλντιρίμ είναι 33 ετών και ψηλός και σε μηνυμα του προς τον Νταβούτογλου, έγραψε τα εξής : Ο πράκτορας της ΜΙΤ Μαχμούτ Γιλντιρίμ που τον συλλάβαμε να ρίχνει σφαίρες στους Τουρκμένους μαζί με τους τρομοκράτες της ΙΚΙΛ. θα αποτελέσει μπελά στο κεφάλι σας ¨ .

O Nιχάτ Γιαλνίζ λέει πως θα στείλουν τον πράκτορα της ΜΙΤ Γιλντιρίμ και τις ομολογίες του στο Διεθνές Δικαστηριο Εγκλημάτων Πολέμου και υποστηρίζει πως πανω του έφερε ερυθρό διαβατήριο.

Ο Γιαλνίζ υποστηρίζει πως από τον πράκτορα της ΜΙΤ, έμαθαν πως η Τουρκία παίρνει εικόνες απο τον δορυφόρο Göktürk2 για τις κινήσεις του ιρακινού στρατού και ενημερώνει σχετικά την ΙΚΙΛ. Όπως και ότι η Τουρκία αγοράζει 30 $ το βαρέλι το πετρέλαιο από την ΙΚΙΛ, και δίνει ως έναντι όπλα, ιατρικό υλικό και τρόφιμα.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που εμπλέκονται με τους τζιχαντιστές. Δυστυχώς, εκατοντάδες τούρκοι φανατικοί ισλαμιστές έχουν στρατευθεί και πολεμούν με τις τάξεις του ISIS, σκορπώντας τον τρόμο στο Ιράκ, την Συρία και το Ιρακινό Κουρδιστάν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει, οι τούρκοι μαχητές του Ισλάμ στρατεύθηκαν, εκπαιδεύθηκαν και εξοπλίστηκαν στην Τουρκία, η οποία έχει και το τεράστιο μερίδιο ευθύνης της δημιουργίας αυτού του «στρατού της φρίκης», των τζιχαντιστών υπανθρώπων που διασκεδάζουν σκορπώντας τον τρόμο.

trtzΗ Τουρκία, όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι προσανατολισμένη αποκλειστικά προς την Ανατολή. Είναι γνωστό πως ένας από τους βασικούς προσανατολισμούς της «εξωτερικής πολιτικής» της γείτονος, είναι το Ελληνικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και η Ελληνική Θράκη.

Παρά τις συνεχείς καταγγελίες για την ύπαρξη και δράση τούρκων πρακτόρων (ιδιαίτερα στην περιοχή της Ελληνικής Θράκης).

Παρά τις καταγγελίες για συχνές επισκέψεις ανθρώπων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και ομάδων με σαφή στρατιωτικά χαρακτηριστικά (έρχονται ως ομάδες νεαρών τουριστών στην Ελληνική Θράκη).

Παρά την άριστη ενημέρωση των ελληνικών κυβερνήσεων από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές και υπηρεσίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πολιτική βούληση και οποιαδήπτοε εμφανής ενέργεια για θωράκιση της Ελλάδας, από μία γείτονα χώρα η οποία κινείται επιθετικά και απειλητικά κατά των ελληνικών συμφερόντων, κατά της ελληνικής κυριαρχίας σε όλο το μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου και κατά της ειρήνης και της ασφάλειας τόσο στο εσωτερικό της Ελλάδας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή (Βαλκάνια, ανατολική Μεσόγειος).

8-waΜήπως ο «πρωθυπουργός» Αντώνης Σαμαράς περιμένει να δει τζιχαντιστές στην Ελληνική Θράκη; Μήπως ο Βαγγέλης Βενιζέλος ευελπιστεί πως η χώρα μας προστατεύεται από την Ευρώπη κι έτσι αποκλείεται η φρίκη της τζιχάντ να έρθει στην Ελλάδα;

Ίσως, οι δύο «πολιτικοί άρχοντες» θα έπρεπε να ενημερωθούν για την χρόνια ύπαρξη και δράση μουλάδων που διδάσκουν το Ισλάμ στην Θράκη (μέχρι και Τζιχάντ σε νεαρά παιδιά).

Ή ίσως θα έπρεπε να ενημερωθούν από τις ελληνικές και ξένες μυστικές υπηρεσίες για τον αριθμό εξτρεμιστών μουσουλμάνων και εν γένει φανατικών ισλαμιστών που εισέρχονται στην χώρα ως λαθρομετανάστες.

Ίσως, οι «υπεύθυνοι» (για την χώρα και τους πολίτες) πολιτικοί θα έπρεπε να ενημερωθούν για το πόσα πολεμικά όπλα έχουν εισαχθεί στη χώρα (κυρίως από την Αλβανία) και πόσες ισλαμικές γιάφκες υπάρχουν και λειτουργούν μέσα στην Αθήνα, αλλά και πόσο εύκολο είναι να οργανωθούν και να εξοπλιστούν τζιχαντιστές που βρίσκονται εν υπνώσει μέσα στην Ελλάδα.

Οι ευθύνες της παρούσας «κυβέρνησης» ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια του «πατριώτη» Σαμαρά και του αγχωμένου για εξουσία Βενιζέλου. Είναι υποχρεωμένοι να λάβουν όλα τα απαιτητά μέτρα, για να «διακόψουν» την οποιαδήποτε ροή ισλαμιστών στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να λειτουργήσουν «έξυπνα» και να θωρακίσουν την χώρα από την απειλή της τζιχάντ, η οποία «αιματώνεται» από την Τουρκία και εξαπλώνεται προς την πλευρά των απίστων της Δύσης.

Η οποιαδήποτε ολιγωρία από την πλευρά των «κυβερνώντων» μπορεί να καταστεί μοιραία για την συνολική ασφάλεια της Ελλάδας, η οποία ως χώρα αντιμετωπίζει πλέον (μετά από τις απειλές της τρόικας και των «συμμάχων» της) και την απειλή της Τζιχάντ.

Η τουρκόφωνη τζιχάντ φτάνει μέχρι την Κίνα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Monde, με βάση διάφορες έρευνες που έχουν γίνει από τις Κινεζικές αρχές και υπηρεσίες οι ”ouïgour”(τουρκόφωνοι ισλαμιστές Κίνας) συνδέονται με την τρομοκρατία των τζιχαντιστών.

Η συγκεκριμένη φυλή είναι μία τουρκόφωνη ισλαμική μειονότητα της Κίνας που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην χώρα.Όμως φαίνεται πως οι Κινέζοι δεν αφήνουν περιθώρια για πολλές αντιδράσεις από τους συγκεκριμένους ισλαμιστές.Στις 24 Αυγούστου ανακοινώθηκε η εκτέλεση 8 τρομοκρατών που ανήκαν στην συγκεκριμένη μειονότητα και οι οποίοι ευθύνονταν για τρομοκρατικές ενέργειες σε κεντρικά σημεία του Πεκίνου.

Επίσης ήρθαν διάφορα στοιχεία στην δημοσιότητα που αποδεικνύουν την διασύνδεση των συγκεκριμένων ισλαμιστών με τους υπόλοιπους ανά τον κόσμο.Σαφέστατα εννοούμε τους τζιχαντιστές του ”ισλαμικού κράτους” αλλά και άλλους ισλαμιστές που ανήκουν σε διάφορες ισλαμιστικές ταξιαρχίες.Ένα από αυτά τα στοιχεία έγινε αντιληπτό σε διάφορες διαδηλώσεις αυτής της μειονότητας.Σε μία από τις σχετικά πρόσφατες διαδηλώσεις των τουρκόφωνων ισλαμιστών της Κίνας λοιπόν,ένας άνθρωπος φορούσε ένα μαύρο μαντήλι με χτυπημένο το ”shahada”(ισλαμική ομολογία πίστεως).Ο ίδιος έδειξε στην κάμερα μία μικρή κινεζική σημαία πριν της βάλει φωτιά.Επίσης σημαίες άλλων χωρών και συγκεκριμένα των Η.Π.Α,του Ηνωμένου Βασιλείου,της Μαλαισίας και του Πακιστάν είχαν την ίδια μοίρα.Αυτό σίγουρα είναι τρανή απόδειξη τζιχαντιστικής και μισάνθρωπης πρόθεσης από τον συγκεκριμένο ισλαμιστή.Βέβαια υπάρχουν και άλλα στοιχεία με τις Κινεζικές αρχές να διαβεβαιώνουν πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα βγούνε στην επιφάνεια.

Η Γαλλία καταγγέλει τον κίνδυνο από τη τζιχάντ
Εμείς, απλά θα “ενημερώσουμε” τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο πως σε συνέντευξη του στην ”Figaro” ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας δήλωσε πως το ”ισλαμικό κράτος” αποτελεί μία θανάσιμη απειλή για την ανθρωπότητα.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας ”Laurent Fabius” δηλώνει την αντίθεση του ενάντια στους τζιχαντιστές του ”ισλαμικού κράτους” και παράλληλα δηλώνει πως πρέπει η παγκόσμια οικουμένη να χειριστεί λεπτά και προσεκτικά το συγκεκριμένο ζήτημα.Επίσης τόνισε πως είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει με τους τζιχαντιστές στο Ιράκ αν πρώτα δεν μελετήσουμε και το θέμα της Συρίας.Ενώ παράλληλα πρόσθεσε λέγοντας χαρακτηριστικά:««Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις παγίδες που μας θέτουν οι τζιχαντιστές»».

140.000 νεκροί στη Συρία. Άγνωστος αριθμός (μερικές δεκάδες χιλιάδες) μέσα σε ελάχιστο χρόνο στο Ιράκ. Αυτοί είναι αριθμοί νεκρών που δεν μπορούν να διαγραφούν. Όπως δεν μπορεί να διαγραφεί και η πολυεπίπεδη εμπλοκή της Τουρκίας στην δημιουργία και την λειτουργία της Τζιχάντ, του σύγχρονου καρκίνου ολόκληρου του πλανήτη (μην ξεχνάμε πως η τζιχάντ υπάρχει και δολοφονεί και στην Αφρική).

Η Τζιχάντ και ιδιαίτερα η “τουρκόφωνη”, εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και πολύ επικίνδυνα. Κανένας πολιτικός αρμόδιος δεν θα μπορεί να επικαλεστεί αύριο, όποιες και αν είναι οι εξελίξεις, πως δεν γνώριζε ή πως δεν μπορούσε να υπολογίσει τις εξελίξεις.

ΥΓ: Δυστυχώς, η συγκεκριμένη χρονική περίοδος βρίσκει την Ελλάδα στην χειρότερη δυνατή κατάσταση, αφού και σε επίπεδο μυστικών υπηρεσιών και πληροφοριών, η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου κατόρθωσε και άφησε πίσω της συντρίμια και σκουπίδια. Ίσως, μάλιστα, θα έπρεπε να παραδειγματιστούμε από τα μέτρα που ήδη άρχισαν να λαμβάνουν σοβαρές χώρες (Ρωσία, Κίνα, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία), προκειμένου να αντιμετωπίσουμε -όχι επαρκώς αλλά απολύτως αποτελεσματικά- το φαινόμενο και την απειλή της Τζιχάντ.

Πηγή

Related posts

Ο Αυστραλός τουρίστας λέει: «Πυροβολούσε τους αστυνομικούς αλλά πέτυχε εμένα»

ExnetΗellas

Σύλληψη Βρετανού στρατιωτικού νεοναζιστικής ομάδας στην Κύπρο

technical

Θεσσαλονίκη : Ο 65χρονος άντρας είναι αντιμέτωπος με 9,5 χρόνια κάθειρξη γιατί αποπλανούσε ανήλικα μέσω Facebook

victoria.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy