Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Στα άκρα με την κυβέρνηση θα φτάσουν Καμπόσος – Γλέτσος

kamposos-gletsosΔύσκολα θα περάσει η κυβέρνηση με τους δημάρχους Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο. Αυτό φάνηκε το πρωί της Τρίτης σε κοινή τους παρουσία σε πάνελ της ΝΕΡΙΤ.

Ο Δημήτρης Καμπόσος μεταξύ άλλων κατήγγειλε την κυβέρνηση και τον υπουργό Νίκο Δένδια για τα προβλήματα αστυνόμευσης. Μάλιστα απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει επισκεφθεί τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να του θέσει το ζήτημα, είπε χαρακτηριστικά:

-«Δεν μπορεί ο δήμαρχος να πηγαίνει να βλέπει τον κο Δένδια. Θα πρέπει ο κος Δένδιας να κατέβει να δει την περιφέρεια. Γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Δεν γίνεται ο δήμαρχος να πηγαίνει να γίνεται ικέτης στο υπουργείο».

Ο συνομιλητής του Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος κι αυτός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι με την κεντρική εξουσία, προχώρησε ακόμα πιο πολύ:

-«Αν συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι τα πράγματα προβλέπω ομαδικές παραιτήσεις. Ας έρθουν οι βουλευτές να γίνουν δήμαρχοι, να μαζέψουν αυτοί τα σκουπίδια και να δώσουν νερό για άρδευση και ύδρευση».

Μάλιστα όλα αυτά αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία μετά την ανακοίνωση δημιουργίας νέου κόμματος από τον Απόστολο Γκλέτσο.

Στο τραπέζι μαζί τους ήταν ακόμα ο Παχατουρίδης δήμαρχος Περιστερίου, και ο Πατούλης δήμαρχος Αμαρουσίου.

{youtube}cBMW1qxYLSQ{/youtube}

Πηγή

Related posts

Αβραάμ Περσίδης Η καλαμαριά που μας αξίζει

Kostas Ermes

Δείτε σε ποιό εκλογικό τμήμα ψηφίζετε online

ExnetΗellas

Καταβολές σε Συντάξεις και Επιδόματα έως το τέλος του μήνα

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy