Image default
Πολιτισμός

Σκούρα τα πράγματα για τη συμμετοχή της Ελλάδας για τη Eurovision 2018

Σκούρα τα πράγματα όσον αφορά στην ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2018, αφού η ΕΡΤ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει άκρη με τους υποψηφίους.

Την ώρα που οι ημερομηνίες διεξαγωγής Ημιτελικών και Τελικού έχουν ανακοινωθεί και οι περισσότερες χώρες έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους, η ΕΡΤ ακόμα δεν έχει καταλήξει στον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει. Τα ραντεβού με τις δισκογραφικές εταιρείες αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο, με το κρατικό κανάλι να αποδεικνύεται πιο ανεπαρκές από ποτέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα oikotimes, την περασμένη Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη η επίσημη φωτογράφηση των τριών συμμετεχόντων στον ελληνικό Τελικό που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, αφού καμία εκ των τριών δισκογραφικών δεν κατέβαλλε στην ΕΡΤ το ποσό των 20.000 που απαιτούνται για τη συμμετοχή τους.

Το κρατικό κανάλι από τη μεριά του, ανακοίνωσε πως η διορία τους να καταθέσουν την εγγύηση των 20.000 ευρώ λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και όποιος δεν λάβει δράση μέχρι τότε αποκλείεται από τον ελληνικό Τελικό που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου.

Τα τρία πιθανά σενάρια

Έτσι όπως έχει η κατάσταση, τρία είναι τα πιθανά σενάρια:

Είτε οι δισκογραφικές να αποφασίσουν τελικά να πληρώσουν και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος να ψηφιστεί από το τηλεοπτικό κοινό, είτε να κάνουν πίσω και η ΕΡΤ να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση ή τελικά η Ελλάδα να μείνει για τα καλά εκτός.

Στη δεύτερη περίπτωση, πάντως, η αποτυχία είναι σχεδόν δεδομένη καθώς όσες φορές η επιλογή βρέθηκε στα χέρια της ΕΡΤ η Ελλάδα κέρδισε διόλου ικανοποιητικές θέσεις.

Πηγή:pronews.gr

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Με τεχνάσματα κύριε Μητσοτάκη δεν σώζεται η κοινωνία

Kostas Ermes

Η πρώτη διπλωματική αναγνώριση της Ελλάδας σαν σήμερα 15 Ιανουαρίου 1822

ExnetΗellas

Κοπή βασιλόπιτας συλλόγου Τραγιλιωτών

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy