Image default
Κόσμος

Δείτε ποια ακίνητα του εξωτερικού που βγάζει στο σφυρί το ΤΑΙΠΕΔ

akinitaexoterikou
Τον φάκελο πωλήσεων ακινήτων δημοσίου στο εξωτερικό άνοιξε το ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για τέσσερα εντυπωσιακά ακίνητα σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Πρετόρια και Λιουμπλιάνα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ πρόκειται για τα εξής ακίνητα:

Νέα Υόρκη

Το ακίνητο βρίσκεται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, μεταξύ της Πρώτης και της Δεύτερης Λεωφόρου, επί της 305 East 47th Street, πλησίον του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών.

Αποτελεί τον δεύτερο όροφο συγκροτήματος κατοικιών και γραφείων καλούμενου ως «The 3 Dag Condominium» και έχει συνολική επιφάνεια περίπου 10.663 τετραγωνικά πόδια (959.67 τ.μ.).

NEWYORK

NEWYORK2

Ουάσινγκτον

Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα από τους σημαντικότερους δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας στη Λεωφόρο Massachusetts 2211. Στην περιοχή που χωροθετείται στην συνοικία Kalorama Heights της βορειοδυτικής Washington στεγάζεται παραδοσιακά πληθώρα ξένων διπλωματικών αποστολών.

Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο και άλλους τρείς ορόφους συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 8.120 τετραγωνικά πόδια (754 τ.μ. περίπου). Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 2.850 τετραγωνικά πόδια (264 τ.μ.).

washigton

washigton2

Πρετόρια

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Hatfield στην πλέον κεντρική λεωφόρο της Πρετόρια στη Stanza Bopape αριθμός 1008, και σε μικρή απόσταση από το Union Building.

Το κτιριακό συγκρότημα περιλαμβάνει ένα διώροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. και ένα βοηθητικό αυτοτελές κτίσμα συνολικού εμβαδού 50 τμ. Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 1.766 τ.μ.

pretoria

Λιουμπλιάνα

Πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται σε μια προνομιακή κατοικημένη περιοχή, που προστατεύεται από τους κανονισμούς της πολιτιστικής κληρονομιάς. Στη γύρω περιοχή βρίσκονται ένας αριθμός πρεσβειών (των Η.Π.Α. και της Αυστρίας), κυβερνητικά κτίρια, καθώς και πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης και το περίφημο πάρκο Tivoli.

Είναι ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο και πατάρι, συνολικής επιφανείας 1.237 τ.μ. και ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης 20 τ.μ.

LJUBLJANA

LJUBLJANA2

Πηγή

Related posts

Το DNA των Ελλήνων

technical

ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΠΩΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ

technical

Δεν έχουν τέλος οι βομβαρδισμοί στο Ιντλίμπ από τη Ρωσία

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy