Image default
ΕΛΛΑΔΑ

H Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καλύπτει πλήρως την Ε.Γκουτζαμάνη!

enwsi dikastwn kai eisaggelewn
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καλύπτει πλήρως τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν και χειρίζονται την συνωμοσία κατά Λαϊκού Συνδέσμου-σύμφωνα και με τον Π.Μπαλτάκο- περί δήθεν “εγκληματικής οργάνωσης”!

Ειδικότερα, η Ένωση σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Η Δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της, αποτελούν τον Συνταγματικό θεσμό, στον οποίο προσβλέπουν και στηρίζονται οι πολίτες, για την προστασία των ατομικών και εργασιακών δικαιωμάτων τους».

Οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί, υπογραμμίζει η ΕΔΕ, «αποδεικνύουν καθημερινά ότι παραμένουν στο ύψος των περιστάσεων και ότι ασκούν, κατά τρόπο αμερόληπτο και αντικειμενικό τα καθήκοντά τους»

και καταλήγει: «Η προσπάθεια κλονισμού της εμπιστοσύνης των πολιτών, με καταγγελίες αβάσιμες και αναπόδεικτες (!!), σχετικά με την ανεξαρτησία και την αμεροληψία των δικαστικών λειτουργών,που χειρίστηκαν και χειρίζονται την εκκρεμούσα υπόθεση της “Χρυσής Αυγής”, ουδόλως συνεισφέρει στην ορθή απονομή της Δικαιοσύνης, της οποίας επιβάλλεται να αποφεύγεται οποιαδήποτε εμπλοκή σε πολιτικές σκοπιμότητες».

Πηγή

Related posts

Αυτοί είναι οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

ExnetΗellas

Άρση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Παραμένει η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους

Kostas Ermes

Γεώργιος Κομνηνός με λίγο χιόνι παρέλυσε η χώρα

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy