Image default
Κόσμος

Ο Έλληνας στον οποίο ανήκει το καλύτερο εστιατόριο στη Χαβάη

Ο Τζορτζ Μαυροθαλασσίτης, ευρύτερα γνωστός ως chef Mavro, είναι ένας πολυβραβευμένος σεφ παγκοσμίως γνωστός για τα εξαιρετικά του πιάτα.
Είναι ένας από τους συνιδρυτές της Χαβανέζικης Περιφερειακής Κουζίνας στις αρχές του
1990. Επίσης, είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του Chef Mavro, το κορυφαίο εστιατόριο στη Χονολουλού, το οποίο κατέχει το διάσημο βραβείο James Beard, το οποίο θεωρείται το «Όσκαρ» των σεφ
blablaworldnews.blogspot.gr

Related posts

Τουλάχιστον 21 νεκροί και 500 αγνοούμενοι τα θύματα από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

technical

Το Βατικανό ενημέρωσε τους υπαλλήλους του ότι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, εάν αρνηθούν να κάνουν εμβόλιο

Οι σχέσεις της Β. Κορέας με τις ΗΠΑ πάνε από το κακό στο χειρότερο σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις της Β. Κορέας

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy