Image default
Περιβάλλον

Άκρως εντυπωσιακά τα πλάνα από το παγωμένο σπήλαιο στην Αλάσκα

Το σπήλαιο “Mendenhall Ice Caves” της Αλάσκας είναι ένα από τα πιο όμορφα ολόκληρου του κόσμου. Το βίντεο θα σας πείσει…

Παλάτι του πάγου; Όχι ακριβώς αλλά σίγουρα η επίσκεψη στο σπήλαιο από πάγο στην Αλάσκα θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Το σπήλαιο «Mendenhall Ice Caves» στην περιοχή Juneau της Αλάσκας είναι φτιαγμένο από πάγο. Το σπήλαιο στην πραγματικότητα έχει δημιουργηθεί από νερό που κατέληγε στην περιοχή εκεί και πάγωνε λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Με την πάροδο του χρόνου, ο πάγος αυτό έλιωσε και δημιούργησε μια εσοχή που λειτουργεί σήμερα σαν είσοδο για το αξιοθέατο. Το χρώμα του πάγου είναι καταγάλανο δημιουργώντας μια απίστευτα υπερφυσική αίσθηση στον επισκέπτη.

Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία ή να νοικιάσετε καγιάκ για να το επισκεφτείτε. «Η εμπειρία είναι απίστευτη. Είναι μία από τις πιο όμορφες σπηλιές ολόκληρου του κόσμου», δηλώνει μια επισκέπτρια. Tο συγκεκριμένο σπήλαιο από πάγο δημιουργήθηκε το 2012, όμως μπορεί να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

pronews.gr

Related posts

Συνεχίζεται για 6η συνεχόμενη μέρα η μάχη με την πετρελαιοκηλίδα

technical

Νέα ανησυχητική έρευνα για την κλιματική αλλαγή

technical

Σοκ προκάλεσε η έγκριση μεταλλαγμένων καλλιεργιών στην Ευρώπη

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy