ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

Γιώργος Κομνηνός Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά είτε πέτυχαν είτε όχι

Τα συγχαρητήρια του για τα παιδιά τα όποια έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις εξέφρασε ο Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά έδωσαν την δική τους μάχη για να έχουν ένα καλύτερο αύριο στην ζωή τους. Είτε κατάφεραν να πετύχουν στις πανελλαδικές είτε όχι το σημαντικό είναι ότι έδωσαν τον δικό τους αγώνα και κάθε προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται. Γι αυτό τον λόγο οφείλουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως αποτελέσματος διότι ας μην ξεχνάμε ότι η ζωή δεν ξεκινάει και δεν τελειώνει στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τίποτα δεν καθορίζεται στα 18. Κανένα μέλλον δεν κρίνεται από το αποτέλεσμα των πανελλαδικών. Υπάρχουν άνθρωποι που διέπρεψαν χωρίς καν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις. Όταν έχεις δύναμη και θέληση μέσα σου το σίγουρο είναι ότι μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα.

Related posts

Ενθουσιώδης υποδοχή Κασιδιάρη-Παναγιώταρου στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

ExnetΗellas

Αμπντουλλάχ Αγάρ: Επρεπε για μία ακόμη φορά, να τους γίνει υπενθύμιση  της ισχύος του κράτους της Τουρκικής Δημοκρατίας

Ο λιγότερο ευαίσθητος, ΣΥΡΙΖΑ

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy