Πολιτισμός

Ο Γεώργιος Κομνηνός στην εκδήλωση «Γεύσεις Μνήμης 1922-2022»

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Γεύσεις Μνήμης 1922-2022» στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Εκεί, οι πολιτιστικοί σύλλογοι παρουσίασαν διάφορες συνταγές σε γλυκά και φαγητά από την Μικρά Ασία. Η είσοδος ήταν δωρεάν και τα έσοδα από την γευσιγνωσία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Στην εκδήλωση αυτή, παρευρέθηκε και ο Τομεάρχης Πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Κομνηνός Γεώργιος όπου δήλωσε έμπρακτα την στήριξή του στην προσπάθεια αυτή. Ο κύριος Κομνηνός ανέφερε τα εξής:

Είναι σημαντικό σε μία τόσο δύσκολη εποχή που διανύουμε να προσπαθούμε, όσο μπορεί ο καθένας μας, και με όποιον τρόπο μπορεί, να στηρίζουμε ανθρώπους οι οποίοι μάχονται για ένα καλύτερο αύριο και πόσο μάλλον για τον μέλλον κάποιον παιδιών, που η ζωή δεν τους τα έφερε όπως έπρεπε. Το Ελληνικό παιδικό χωριό στο Φύλιρο έχει βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά και η στήριξή μας τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν το πραγματικά δύσκολο έργο τους. Ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου. 

Related posts

Το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς στην Καμπόζη

technical

Φεστιβάλ Καννών: Άνοιγμα αυλαίας με Γούντι Άλεν και «Cafe Society»

technical

Η κρυφή συλλογή του περίφημου ζωγράφου Μονέ παρουσιάζεται στη Γαλλία

vetapa.exnet

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy