Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός Αβυσσαλέο μίσος της κυβέρνησης ακόμα και για τα παιδιά

Στο άκουσμα της είδησης ότι θα κλείσουν πολλά σπίτια από το χαμόγελο του παιδιού έντονη ήταν η αντίδραση του πολιτευτή Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχη πολιτισμού Γεώργιου Κομνηνού. 

Ο κύριος κομνηνός ανέφερε τα εξής:

Σε μία δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξ’ αιτίας της άσχημης διακυβέρνησης της χώρας κάποιοι άνθρωποι κυρίως εθελοντές προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το χαμόγελο και την παιδική ελπίδα σε κάποια παιδιά, τα οποία για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είναι με της οικογένειές τους.  Η κυβέρνηση από την πλευρά της για ακόμα μία φορά έδειξε το σκληρό της πρόσωπο ακόμα και σε αυτά τα παιδιά καθώς με βάση την κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε και  η οποία αναφέρει ότι σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης προβλέπει ποινή φυλάκισης κατ’ ελάχιστον ενός έτους, παύση του ΔΣ και πρόστιμα, κινδυνεύουν να κλείσουν δομές που φιλοξενούν παιδιά. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες καταφέρνει να επιτελέσει ένα υπέρ άριστο έργο το οποίο δυστυχώς δεν το αναγνωρίζουν οι κυβερνώντες. Το αβυσσαλέο μίσος της κυβέρνησης Μητσοτάκη ακόμα και για τα παιδιά είναι απίστευτο. Αυτή η κίνησή τους δείχνει έμπρακτα ότι αυτή η κυβέρνηση έχει αποτύχει οικτρά και είναι πλέον επικίνδυνη. Αν υπάρχει κάτι ανεκτίμητο σ αυτήν την ζωή είναι το χαμόγελο ενός παιδιού και αυτό δεν πρέπει να σβήσει για κανέναν λόγο.

Related posts

Οι Έλληνες μαθητές που μας έκαναν υπερύφανους

technical

Το αριστούργημα «Έναστρη Νύχτα» που ολοκλήρωσε ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ το 1889, με 1.552 κυβάκια

Αλέξανδρος

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το όνομα των Σκοπίων

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy