Αρχική Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Γεώργιος Κομνηνός για το διάγγελμα Μητσοτάκη

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από όλες τις κομματικές πλευρές σε σχέση με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού όσον αφορά την ρήτρα αναπροσαρμογής στο ηλεκτρονικό ρεύμα. Ο κύριος Μητσοτάκης ανέφερε πως αναστέλλεται από τον Ιούλιο η ρήτρα αναπροσαρμογής και θα υπάρξει αναδρομική επιστροφή του 60% όλων των επιβαρύνσεων στο ρεύμα.

Επί του θέματος πήρε άμεσα θέση και ο πολιτευτής αλλά και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος της Ελληνικής Λύσης κύριος Γεώργιος Κομνηνός ο οποίος ανέφερε τα εξής:

Ο κύριος Μητσοτάκης για ακόμα μια φορά έχει στήσει ένα καθαρά επικοινωνιακό παιχνίδι βλεποντας τα ποσοστά του κόμματος του να έχουν πάρει τον κατήφορο. Εκτός του ότι η στήριξη του στους πολίτες ήρθε καθυστερημένα μετά από 9 μήνες είναι και ανεπαρκεστατη καθώς πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα μείνουν εκτός της επιστροφής ενώ η ρήτρα αναπροσαρμογής μέχρι στιγμής μένει ως έχει. Τον ακούσαμε να λέει ότι η φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώθηκε αλλά ταυτόχρονα μάθαμε ότι η καλύτερη επιδότηση είναι αυτή που την πληρώνει ο ίδιος ο λαός στο δημόσιο ταμείο και από εκεί καταλήγει στους μαυραγορίτες. Αυτό που λείπει στην κυβέρνηση δεν είναι τα μέσα για να εξοντώσει την ληστεία που διαπραττεται στον λαό αλλά η θέληση του να πράξει αποτελεσματικά και να καταργήσει αυτήν την κλοπή που γίνεται εδώ και 8 μήνες στον λαό, αντί να την χρηματοδοτεί με κρατικούς πόρους.

 

Related posts

Άλλοι 1.500.000 εμβολιασμοί τον Απρίλιο – Ποιες πλατφόρμες ραντεβού ανοίγουν

Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί Κωνσταντινάτο!…

ExnetΗellas

Google – ΟΑΕΔ: για νέα πιστοποιητικά επαγγελματικής εκπαίδευσης σε 3.000 ανέργους έως 29 ετών

Αλέξανδρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy