Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Γεώργιος Κομνηνός: Στην δικτατορία είχαμε περισσότερη ελευθερία λόγου

Η Ελλάδα βρίσκεται τελευταία στην κατάταξη της Ευρωπαϊκής ένωσης όσον αφορά την ελευθερία του τύπου στα ΜΜΕ από την έρευνα που έγινε από τους δημοσιογράφους χωρίς σύνορα. Η χώρα μας σε σχέση με πέρσι κατρακύλησε 38 θέσεις και βρίσκεται πλέον στην 108η θέση.

Ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος της Ελληνικής λύσης Γεώργιος Κομνηνός ανέφερε τα εξής:

Είναι απαράδεκτο εν έτη 2022 ο τύπος και γενικά τα ΜΜΕ να φιμώνονται και να ελέγχονται. Η δημοσιογραφία πρέπει να είναι λειτούργημα και να βγάζει την είδηση όπως είναι αυτούσια και όχι να κάνουν προσθαφαιρέσεις για να βγαίνει το αποτέλεσμα που συμφέρει κάποιους. Είναι θλιβερό να ακούγονται τόσα ψέματα από μέσα τα οποία έχουν πανελλαδική εμβέλεια και να μην ακούγεται από πουθενά η αντίθετη άποψη. Ακόμα ποιο θλιβερό είναι αν απειλούνται ή ακόμα και να δολοφονούνται δημοσιογράφοι (βλ. Γιώργο Καραϊβάζ) επειδή απλά έκαναν αυτό το οποίο έπρεπε. Ακόμα και στην δικτατορία είχαμε περισσότερη ελευθερία του λόγου. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε και αυτό. Να καταρρεύσει μαζί με όλα τα άλλα και η ελευθερία του τύπου.

Related posts

Τα ξένα δημοσιέυματα που έφεραν πανικό στον ΣΥΡΙΖΑ

ExnetΗellas

Αφήνουν στην Ομόνοια ελεύθερους τους λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας!

ExnetΗellas

Τι στιγμή που ο Α.Σαμαράς λέει ότι μειώθηκαν οι λαθρομετανάστες τα στοιχεία του Λ.Σ. δείχνουν αύξηση 142%

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy