Ειδήσεις Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός. Όχι στον διωγμό των μαθητών από την Σίνδο

Τη στήριξή του στους φοιτητές της σχολής μηχανικών περιβάλλοντος του ΤΕΙ της Σίνδου θέλησε να δείξει με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος την Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός.
Περίπου 6.000 φοιτητές αγωνιούν για το μέλλον της σχολής τους καθώς η διοικούσα επιτροπή έχει κάνει εισήγηση στο υπουργείο Παιδείας να μεταφερθούν τρία τμήματα Μηχανικών από την Σίνδο, όπου εδρεύουν, στις Σέρρες.
Ο κύριος Κομνηνός στην Ανάρτησή του ανέφερε τα εξής:
Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται απο τους φοιτητές να μην κλείσει η σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος και διωχθούν 6000 μαθητές απο το πανεπιστήμιο της Σίνδου !!
Κάποιοι απο αυτούς τους το επέλεξαν λόγο οικονομικής δυσκολίας που υπάρχει αυτή την στιγμή στην οικογένεια τους, δεν μπορείτε να ξαφνικά να τους αναγκάζεται να υποστούν ένα το μεγάλο οικονομικό φορτίο στις πλάτες τους!!
Κομνηνός Γεώργιος
Πολιτευτής #Ά_Θεσσαλονίκης
Τομεάρχης Πολιτισμού
Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος
⁨#Πρώτα_ή_Ελλάδα_πρώτα_οι_Έλληνες

Related posts

Bundesbank: Σε δεύτερη ύφεση η γερμανική οικονομία λόγω Όμικρον

Αποθεώθηκε ο Μίκης Θεοδωράκης στο Καλλιμάρμαρο

technical

Γεώργιος Κομνηνός για την Κιβωτό του κόσμου: Ας μην κρίνουμε πριν κρίνει η δικαιοσύνη

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy