Εγκληματικότητα Ειδήσεις

Δίκη Ζακ Κωστόπουλου. Από 10 χρόνια κάθειρξη για τον θάνατό του

Με απόφαση που έλαβε το μεικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στον Μεσήτη και τον κοσμηματοπώλη οι οποίοι καταδικάστηκαν για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Ο μεσήτης θα οδηγηθεί στην φυλακή καθώς το δικαστήριο δεν του έδωσε αναστολή στην 10ετή κάθειρξη του.  Ο κοσμηματοπώλης λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του τέθηκε σε κατ’ οίκων περιορισμό με την απόφαση αυτή του δικαστηρίου να είναι ομόφωνη.

Μετά το πέρας της δίκης άτομα τα οποίθα παρευρέθηκαν στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο φώναξαν συνθήματα υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου. Υπήρξαν βέβαια και κάποιες μικροεντάσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Το παρόν στην δίκη έδωσε και η Μητέρα του Παύλου Φύσσα δηλώνοντας την συμπαράστασή της στην οικογένεια του Ζακ, όπου έλαβε χώρα και ένα επεισόδιο ότα η ίδια ‘ήρθε σε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρο Μαυροειδάκο, τον οποίο επιχείρησαν να απομακρύνουν οι φρουροί. Μάλιστα, οι φρουροί επιχείρησαν να απωθήσουν με τις ασπίδες τους την κυρία Φύσσα και κατά την έξοδο της από τη δικαστική αίθουσα.

Related posts

Στη Λάκκα Θεσπρωτίας κατασχέθηκαν 96 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Δεν έχει τέλος η διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα μας

Ισόβια στους δύο αλλοδαπούς από το Μπαγκλαντές, που απήγαγαν και δολοφόνησαν ομοεθνή τους, στην Ανδραβίδα

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy