Image default
Uncategorized

Παγκρήτια έκθεση στην Θεσσαλονίκη

Η παράδοση δίνει ραντεβού με το σήμερα και το αύριο και Οι γεύσεις της Κρήτης Για ακόμη μία φορά ετοιμάζονται να κατακτήσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Η έκθεση θεσμός “ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων, πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων, όπου προωθήθηκαν τα περιζήτητα τοπικά αγαθά. Παραγωγοί από Κρήτη, Κατερίνη, Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Λάρισα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Αττική, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα και Κιλκίς συμμετείχαν σ’ αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και συμπλήρωναν με τα προϊόντα τους την πλούσια γκάμα της διατροφικής αλυσίδας.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσε και ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός όπου δοκίμασε τα εδέσματα και συνεχάρη τους παραγωγούς και τους εκθέτες.

Related posts

Παράταση των τελών κυκλοφορίας

Kostas Ermes

Γαλλία: η χώρα θα επιστρέψει σε ένα είδος “κανονικών” συνθηκών ζωής ως το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο

Νικόλαος Ζεϊμπεκης στο 1ο τακτικό συνέδριο της Ελληνικής Λύσης

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy