Ειδήσεις Οικονομία

Εκατοντάδες καταναλωτές από σήμερα χωρίς ρεύμα

Από σήμερα ξεκινάει η ΔΕΗ την διακοπή ρεύματος σε εκατοντάδες καταναλωτές οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος.  Χαρακτηριστικό είναι ότι για τον νομό Αττικής υπάρχουν αιτήσεις για πάνω από 500 διακοπές ηλεκτροδότησης ημερησίως.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, υπήρξε μια περίοδος χάριτος για τις ημέρες του Πάσχα, όμως, από αύριο θα αρχίσουν να εκτελούνται ξανά οι εντολές των παρόχων για διακοπή ηλεκτροδότησης.

Χιλιάδες νοικοκυριά είναι σε απόγνωση γιατί τους είναι αδύνατον να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, ο οποίος έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα. Ο δικηγόρος του ΙΝΚΑ κύριος  Αλεξόπουλος, έκανε λόγο για ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής, ανακοινώνοντας ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει στη μαζική αγωγή συμμετοχή περισσότεροι από 1.000 πολίτες.

Με βάση τα στοιχεία που έρχονται από την ΡΑΕ η Ελλάδα για ακόμη μία φορά έρχεται πρωταθλήτρια στην υψηλότερη τιμή ρεύματος

 

Related posts

Γεωργιάδης: Πρώτα η πλήρης επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και μετά η εστίαση

Επέτειος 25ης Μαρτίου: Για πρώτη φορά συμμετείχαν τα Ρafale

Kostas Ermes

Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή με το στυλό που έγινε viral- «Δεν αντέχω αυτό το αναθεματισμένο πράγμα»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy