ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός. Ντροπή να κόβετε το ρεύμα σε οικογένειες και άλλοι να χτίζουν βίλες

Με βάση τα όλα όσα συμβαίνουν στον τομέα του ηλεκτρισμού και τις διακοπές ρεύματος που ξεκινάει από σήμερα η ΔΕΗ ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος της Ελληνικής λύσης Γεώργιος Κομνηνός τοποθετήθηκε λέγοντας:

Από σήμερα η ΔΕΗ ξεκινάει διακοπές ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος. Η ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής έχει βυθίσει χιλιάδες νοικοκυριά σε ολόκληρη την χώρα σε ένα βαθύ σκοτάδι απόγνωσης και απογοήτευσης καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος . Αυτό σε συνδυασμό με την ακρίβεια η οποία υπάρχει δίνει το τελειωτικό χτύπημα σε όσα νοικοκυριά κατάφεραν να επιβιώσουν. Την ίδια ώρα λοιπόν που δίνονται εντολές για διακοπές ρεύματος κάποια golden boys χτίζουν βίλες εκατομμυρίων και δίνουν μπόνους στον εαυτό τους από το αίμα του ελληνικού λαού και φυσικά με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Είναι ντροπή να κόβετε το ρεύμα σε αυτούς που εσείς τους αναγκάσατε να μην μπορούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς. Έχετε βυθίσει μια ολόκληρη κοινωνία ανθρώπων σε μία κατάσταση που τους κάνει να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα και τους πετάτε αυξήσεις ψίχουλα για να μπορέσετε να σώσετε την κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι μετά από όλα αυτά ο κόσμος θα σας δείξει την πόρτα εξόδου στις επόμενες εκλογές. 

Related posts

Συνεχίζεται η έρευνα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα για τον 40χρονο ψαρά

victoria.exnet

Αιφνιδιαστικά μεγάλη άσκηση Ειδικών Δυνάμεων από τον Έβρο μέχρι τα Δωδεκάνησα

ExnetΗellas

“Ξεπουλάτε συνειδητά τη Θράκη” λέει ο Μητροπολίτης Σισανίου-Σιατίστης στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy