Ειδήσεις Οικονομία

Εκατοντάδες καταναλωτές από σήμερα χωρίς ρεύμα

Από σήμερα ξεκινάει η ΔΕΗ την διακοπή ρεύματος σε εκατοντάδες καταναλωτές οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος.  Χαρακτηριστικό είναι ότι για τον νομό Αττικής υπάρχουν αιτήσεις για πάνω από 500 διακοπές ηλεκτροδότησης ημερησίως.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, υπήρξε μια περίοδος χάριτος για τις ημέρες του Πάσχα, όμως, από αύριο θα αρχίσουν να εκτελούνται ξανά οι εντολές των παρόχων για διακοπή ηλεκτροδότησης.

Χιλιάδες νοικοκυριά είναι σε απόγνωση γιατί τους είναι αδύνατον να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, ο οποίος έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα. Ο δικηγόρος του ΙΝΚΑ κύριος  Αλεξόπουλος, έκανε λόγο για ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής, ανακοινώνοντας ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει στη μαζική αγωγή συμμετοχή περισσότεροι από 1.000 πολίτες.

Με βάση τα στοιχεία που έρχονται από την ΡΑΕ η Ελλάδα για ακόμη μία φορά έρχεται πρωταθλήτρια στην υψηλότερη τιμή ρεύματος

 

Related posts

Νίκος Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η ΝΔ έχει επιδείξει μια τεράστια ατολμία

Kostas Ermes

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη του υπουργού Άμυνας στη Βουλή για ΕΑΣ και νέο εθνικό τυφέκιο

Ευρωπαϊκή Ένωση – Το 28% των πολιτών της δεν αντέχουν οικονομικά ούτε μια εβδομάδα διακοπές

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy