Εθνικά Θέματα ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γεώργιος Κομνηνός στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Αρμενίων

Το παρόν έδωσε ο πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τα 107 χρόνια της γενοκτονίας των Αρμενίων. Ο κύριος Κομνηνός με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:

107 χρόνια γενοκτονία των Αρμενίων!
103 χρόνια γενοκτονία Ποντίων !
100 χρόνια γενοκτονία Μικρασιατών !
100 χρόνια γενοκτονία Ασσυρίων !
48 χρόνια Κύπρος !
Η άρνηση της γενοκτονίας και της συγνώμης είναι το διαρκές έγκλημα που διαπράττει η Τουρκία, οφείλουμε όλοι μαζί Αρμένιοι , Έλληνες Πόντιοι-Μικρασιατες , Ασσύριοι να αγωνιστούμε ώστε να αναγκάσουμε τους Τούρκους να αναγνωρίσουν την γενοκτονία που έχουν διαπράξει.
Με την πολιτική άνοδο του εθνικισμού κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα πετυχημένο πραξικόπημα το 1913 και εφάρμοσαν στρατιωτική δικτατορία στην χώρα. Το σύνθημα τους ήταν
“η Τουρκία στους Τούρκους”
διαπράττοντας έτσι μια γενοκτονία απεναντι στους χριστιανούς που ζούσαν σε περιοχές της Τουρκίας.
Μετά απο 100 χρόνια δεν εχει αλλάξει τίποτα αφήνοντας έτσι την Τουρκία να συνεχίζει να εχει βλέψεις και να το παίζει ειρηνευτική δύναμη στις μέρες μας.
Εκπροσωπώντας την Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος παρακολούθησα τις εκδηλώσεις που έγιναν στην πόλη της #Θεσσαλονίκης και κατέθεσα στεφάνι στο Γ´σώμα στρατού στην μνήμη των αδικοχαμένων Αρμενίων αγωνιστών.

Related posts

Σε δημόσιο έλεγχο θα παραμείνουν τελικά ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ

ExnetΗellas

New York Times:Έντονο φόβο για τις εκλογές στην Ελλάδα έχουν οι Ευρωπαίοι

ExnetΗellas

Η Ελληνική πολεμική αεροπορία αναχαίτισε 2 Τουρκικά F-16

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy