Ειδήσεις Ειδήσεις Οικονομία Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός Πόσο κανονικό θα είναι φέτος το Πάσχα κύριε Μητσοτάκη?

Με τις τιμές των προϊόντων να βρίσκονται στα ύψη και την τιμή του αρνιού να αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ο πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης αλλά και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος της Ελληνικής λύσης Γεώργιος Κομνηνός αναφέρει:

Η κυβέρνηση μας λέει ότι θα άρει τα μέτρα κατά του κορονοϊού προσωρινά και μετά από δύο χρόνια θα κάνουμε κανονικό Πάσχα. Βέβαια δεν έχετε αναρωτηθεί πόσο κανονικό μπορεί να είναι το Πάσχα με τον κόσμο να είναι χρεωμένος σε ηλεκτρικό ρεύμα, αέριο κτλ και να μην μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις βασικές ανάγκες του. Πόσο κανονικό μπορεί να είναι το Πάσχα όταν η τιμή του αρνιού έχει ξεπεράσει τα 12€ το κιλό και πολλοί λένε πως φέτος δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν. Πόσο κανονικό μπορεί να είναι το Πάσχα όταν λόγω της υπέρογκης  αύξησης στην βενζίνη πολλοί έχουν επιλέξει να μην πάνε στα χωριά τους διότι είναι και αυτό ένα σημαντικό έξοδο. Κατά μέσο όρο το φετινό Πασχαλινό τραπέζι θα κοστίσει ούτε λίγο ούτε πολύ κοντά στα 300€!!! με τον βασικό μισθό να είναι στα 570€. Για ποια κανονικότητα λοιπόν μας μιλάτε? Δυστυχώς κύριοι της κυβέρνησης μόνο κανονικό δεν θα είναι το φετινό Πάσχα για πολλούς Έλληνες. 

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Κυρία Μενδώνη σας ενοχλεί η αλήθεια?

Kostas Ermes

Πατέρας «ήρωας» έσωσε την κόρη του από 47χρονο που την παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Instagram

Η στρατηγική Μητσοτάκη για τη σημερινή μάχη στη Βουλή: Στην αντεπίθεση χωρίς ακρότητες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy