ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες δύο ημέρες ημέρες (Κυριακή 17 – Δευτέρα 189 Απριλίου)  με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 17 Απριλίου περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες, από τις προμεσημβρινές ώρες στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες), την Εύβοια, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Από τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη και από το βράδυ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Για την Δευτέρα 18 Απριλίου περιμένουμε κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα εκδηλωθούν από τις πρωινές μέχρι της απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (πλην της Κέρκυρας). Μέχρι τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες και τη Μακεδονία. Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το απόγευμα στην Πελοπόννησο.

Αισθητή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία κατά 8 με 10 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Related posts

Τεράστιες ζημιές από πυροβολισμούς σε σχολείο του Αγρινίου

technical

Ξεκίνησαν οι εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών για το 2017-2018

technical

Αναβάλλονται όλες οι λειτουργίες μετά την έκρηξη βόμβας στο Εφετείο Αθηνών

adrianos.exnet

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy