Ειδήσεις Περιβάλλον Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός Κάψατε την Εύβοια για να βάλετε ανεμογεννήτριες

Μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ  πως στα Νέα Στύρα Ευβοίας και συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκονται τα αρχαία λατομία του Νημπουριού, μεσα στον αρχαιολογικό χώρο αναμένεται να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, καθώς πλέον δεν υπάρχει το δάσος που υπήρχε μέχρι και πέρσι και «ενοχλούσε» όσους ήθελαν να δημιουργήσουν αιολικά πάρκα έντονη ήταν η αντίδραση του πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχη πολιτισμού του κόμματος της Ελληνικής λύσης ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΜΝΗΝΟΥ.  Ο κύριος Κομνηνός ανέφερε τα εξής:

 

Είναι πραγματικά ντροπή και ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Στα καμμένα δάση της Βόρειας Εύβοιας να τοποθετούνται ανεμογεννήτριες δια της χειρός της δασοκτόνου πολιτικής Μητσοτάκη. Γι αυτό οι πυροσβέστες είχαν άνωθεν εντολή να μην κατασβέσουν την φωτιά και η δικαιοσύνη στρουθοκαμηλίζει  στην απόδοση ευθυνών και κακουργημάτων της δασικής καταστροφής. Φυσικά μεγάλο είναι και το πλήγμα στον πολιτισμό αφού σε ένα εξαιρετικού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος σημείο έχουν τοποθετηθεί ανεμογεννήτριες!!!

Related posts

Σαν σήμερα…

technical

Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση βενζίνης. Βήμα βήμα η διαδικασία

Kostas Ermes

Το Μερόπειο Ίδρυμα θα φιλοξενήσει την έκθεση για τον Νίκο Καζαντζάκη

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy