Αρχική Δελτία Τύπου Ειδήσεις Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Γεώργιος Κομνηνός για την ομιλία Ζελένσκι στην Βουλή

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας Zελένσκι μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο και το βίντεο το οποίο προβλήθηκε με τον νεοναζιστή του τάγματος του Αζόφ να προκαλεί δυσάρεστες εντυπώσεις ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ πήρε θέση δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.  Ο κύριος Κομνηνός ανέφερε.

Συνεδρίαση την ντροπής σήμερα στην βουλή. Στην χώρα η οποία γέννησε την δημοκρατία και την μετέδωσε σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο να βγαίνει νεοναζιστής του τάγματος του Αζόφ και να κάνει διάγγελμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό αντί κάποιος να δηλώσει την δυσαρέσκειά του όλοι από κάτω είχανε το θράσος να χειροκροτήσουν κι όλας όταν τελείωσε η ομιλία. Όλοι αυτοί οι οποίοι μέχρι προχθές υποτίθεται ότι κυνηγούσαν τον ναζισμό και αγωνιζόντουσαν να βγάλουν από την βουλή την Χρυσή Αυγή τώρα την ξανά βάζουν μέσω του τάγματος του Αζόφ!!! Φυσικά δεν έγινε καμία αναφορά για την Κύπρο, καμία αναφορά για την Τουρκία. Λυπάμαι πολύ γι αυτές τις εικόνες. ντροπιάζετε την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες. Γι αυτό και το κόμμα της Ελληνικής λύσης αποφάσισε να μην είναι παρόν σε μία τέτοια διαδικασία.

 

Related posts

Χρυσοχοΐδης: Αδικαιολόγητη η αστυνομική βία – Θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα

Γεώργιος Κομνηνός Πλήρης εγκατάλειψη της Αμφίπολης

Kostas Ermes

Τι είναι αυτό που δικαιολογημένα φοβάται ο Βενιζέλος

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy