Εθνικά Θέματα Ειδήσεις Οικονομία

Βλαντιμίρ Πούτιν. Η πληρώνετε σε ρούβλι ή τέλος το φυσικό αέριο.

Από Αύριο 1η Απριλίου θα πρέπει οι αγοραστές του φυσικού αερίου από την Ρωσία να πληρώνουν αποκλειστικά και μόνο σε ρούβλι με βάση το διάταγμα το οποίο υπέργαψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Με βάση αυτό όλες οι συμβάσεις οι οποίες δεν πληρώνονται θα διακόπτονται.

 

«Προκειμένου να αγοράσουν ρωσικό φυσικό αέριο, πρέπει να ανοίξουν λογαριασμούς σε ρούβλια σε ρωσικές τράπεζες. Από αυτούς τους λογαριασμούς θα γίνονται οι πληρωμές για το αέριο που παραδίδεται, αρχής γενομένης από αύριο», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Αν δεν γίνουν αυτές οι πληρωμές, θα το θεωρήσουμε αθέτηση εκ μέρους των αγοραστών, με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται. Κανείς δεν μας πουλάει τίποτα δωρεάν, ούτε κι εμείς θα κάνουμε φιλανθρωπία – δηλαδή, τα υπάρχοντα συμβόλαια θα διακοπούν», πρόσθεσε.

Related posts

Ξεπουλάνε λίμνες και ποτάμια στη Θράκη – Παρόχθιες περιοχές ενταγμένες στο δίκτυο Nature διατίθενται προς πώληση σε ιδιώτες

ExnetΗellas

Η Ελληνική πολεμική αεροπορία αναχαίτισε 2 Τουρκικά F-16

technical

Κυριάκος Μητσοτάκης στις 19:00 οι δηλώσεις για τον κατώτατο μισθό

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy