Image default
Αρχική Εθνικά Θέματα Ειδήσεις

Παρέλαση 25ης Μαρτίου. Πλήθος κόσμου στην Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου προκειμένου να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1940. Μετά από δύο χρόνια μη διεξαγωγή της λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, η Θεσσαλονίκη φόρεσε φέτος τα γιορτινά της για να τιμήσει την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ανάμεσα στους μαθητές οι οποίοι παρελαύνουν βρίσκονται και το σώμα της Ελληνικής αστυνομίας, το πυροσβεστικό σώμα, οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ, αλλά και ο Ελληνικός ερυθρός Σταυρός.

Νωρίτερα έγινε Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού από: τον εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτές (ως εκπροσώπους κομμάτων που εκπροσωπούνται νόμιμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο), τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γενικούς Προξένους, το Στρατηγό Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, τον Συντονιστή Επι-χειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, τους Προέδρους Ενώσεων Αποστράτων, τους Προέδρους Αντιστασιακών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και λοιπών εκπροσώπων Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. καθώς και φορέων που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι.

Related posts

Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης: Το κόστος της μετάβασης στην πράσινη ενέργεια έχει υπερεκτιμηθεί

Το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και τα μάτια σας!ΠΡΟΣΟΧΗ και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ…

technical

Eιδικές δυνάμεις αποβιβάστηκαν σε νησί του ανατολικού Αιγαίου για να αποκρούσουν μια “τουρκική εισβολή”

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy