Image default
blog Πολιτισμός

Μήνυμα του Γεώργιου Κομνηνού εν όψιν της 25ης Μαρτίου


Η επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει πάντα για τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Η μεγάλη διπλή γιορτή του Έθνους μας, εκπέμπει μηνύματα πίστης, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας. Το Έθνος μας, γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, που έχει συνδεθεί άρρηκτα στη συνείδηση όλων μας, με τον αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία. Η Ελληνική επανάσταση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες. Αποτελεί παράδειγμα όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες, αλλά και για κάθε άνθρωπο που μάχεται για τα δικαιώματά του.

Μία ημέρα σαν αυτήν, στις 25 Μαρτίου του 1821, ξεκινούσε ο Απελευθερωτικός Αγώνας των Ελλήνων. Με τεράστιους κόπους και ανυπολόγιστες θυσίες οι πρόγονοί μας κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όραμα της Ελεύθερης και Ανεξάρτητης Ελλάδας. Η νέα γενιά οφείλει να θυμάται και να τιμά με σεβασμό και πίστη τους αγώνες των προγόνων μας ώστε να θωρακίζουμε το μέλλον του Έθνους με οδηγό τα θρησκευτικά και εθνικά μας ιδεώδη.

Καλώ όλον τον κόσμο να συμμετάσχει στις παρελάσεις, δείχνοντας τιμή και σεβασμό ακόμα και με την παρουσία του σε όλους εκείνους οι οποίοι θυσιάστηκαν για την ελευθερία.

Related posts

Ιταλός καλλιτέχνης ντύνει με τατουάζ αρχαία ελληνικά αγάλματα

technical

Ο Γεώργιος Κομνηνός στο τρίτο αντάμωμα Μικρασιατών

Kostas Ermes

Η Όλγα Παλαγγιά που παλιότερα κατηγορήθηκε για…φιλοσκοπιανή προπαγάνδα ξαναχτυπά: “Να μείνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο”

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy