Image default
Αθλητισμός

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καλείται να αφήσει το “7” και να αλλάξει νούμερο στη Γιουνάιτεντ

Το αγαπημένο του νούμερο “7” καλείται να αποχωριστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την έλευσή του στη Γιουνάιτεντ, καθώς το νούμερο αυτό χρησιμοποιείται ήδη και βάσει κανονισμού στην Premier League δεν μπορεί να αλλάξει.

Το σήμα κατατεθέν του, το νούμερο επτά στη φανέλα, καλείται να αποχωριστεί στη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το νούμερο αυτό τον ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του (στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φορέσει και το Νο9 στην πρώτη του χρονιά, διότι το 7 ήταν του Ραούλ), αλλά το έχει στους “κόκκινους διαβόλους” ο Έντινσον Καβάνι και η μοναδική περίπτωση που επιτρέπεται να γίνει αλλαγή στο νούμερο, βάσει κανόνων της Premier League, είναι μόνο εάν ο παίκτης αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ουρουγουανός φορ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο επομένως δεν είναι ορατό το σενάριο αποχώρησής του από την Γιουνάιτεντ. Συνεπώς, θα δούμε τον “CR7” με άλλο αριθμό στην φανέλα του κάτι που πιθανότατα θα φανεί πρωτόγνωρο σε αρκετούς φανς του.

Δεν αποκλείεται όμως στην Ευρώπη να μπορεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να φορέσει την φανέλα με το Νο7, αφού εκεί υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ θυμίζουμε ότι είχε φορέσει και το 28 όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Σήμερα έφυγε ένα διαμάντι του αθλητισμού

Kostas Ermes

Η ΑΕΚ πήρε το πλεονέκτημα κερδίζοντας τον Άρη 77 – 67 στο Αλεξάνδρειο

technical

Πρώτος στον κόσμο ο Τεντόγλου με άλμα στα 8.19μ.

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy