Image default
Αθλητισμός

”Προκαλεί” ο αδερφός του ιδιοκτήτη της PSG ποστάροντας ”πειραγμένη” φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μέσι, ίσως όμως επιφυλάσσει ένα ακόμα τεράστιο μεταγραφικό χτύπημα, με τον αδερφό του ιδιοκτήτη της ομάδας να αφήνει ανοιχτό το παράθυρο -μέσω tweet- για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το καλοκαίρι του 2017 η Παρί τρέλανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη πληρώνοντας 222 εκατομμύρια ευρώ και καλύπτοντας τη ρήτρα για την αγορά του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα ενώ πριν λίγο καιρό έστειλε τους οπαδούς της στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από τους μπλαουγκράνα.

Δεν αποκλείεται όμως οι μεταγραφικές βόμβες που ρίχνει στην ποδοσφαιρική πιάτσα η ομάδα της Πόλης του Φωτός να έχουν και συνέχεια πριν κλείσει η θερινή μεταγραφική περίοδος.

Και αυτό γιατί την ώρα που σενάρια θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι στα υπόψη των Παριζιάνων σε περίπτωση που αποχωρήσει άμεσα Κιλιάν Εμπαπέ για λογαριασμό της Ρεάλ, ένα tweet ήρθε να φουντώσει ακόμα περισσότερο τις παραπάνω φήμες.

Το τιτίβισμα δεν ήρθε μάλιστα από κάποιον δημοσιογράφο αλλά από τον Σεΐχη Τανί μπιν Χαμάντ Καλίφα Αλ-Τανί, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και αδερφός του ιδιοκτήτη της Παρί, Σεΐχη Ταμίρ μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν δίπλα στον Λιονέλ Μέσι με το εξής ιντριγκαδόρικο σχόλιο: “Ίσως; Μακάρι; Μπορεί να συμβεί”.

Σημειώνεται πως ο Αλ-Τανί, αδερφός του Εμίρη του Κατάρ και ιδιοκτήτη της Παρί, ήταν ο πρώτος που είχε ανακοινώσει το κλείσιμο του deal για την απόκτηση του Μέσι απο τους Παριζιάνους τις αρχές Αυγούστου, την ώρα που πολλές ήταν οι ομάδες που βρίσκονταν στην κούρσα της απόκτησης του Αργεντινού σούπερ σταρ.
sport24.gr

Related posts

Αποκλειστικό: Στον ΠΑΟΚ και ο Τιάμ!

technical

H ώρα της Κύπρου στο Κόνφερενς Λιγκ

Euroleague: Στο χρονοντούλαπο ο Μπερτομέου, τα «ηνία» από Τετάρτη στον Μποντιρόγκα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy