Image default
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για την ανατροπή με την Μποέμιανς

Ο Γιασμίν Κούρτιτς κερδίζει μια θέση στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι (12/08, 20.00) με την Μποέμιανς, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Άνχελ Κρέσπο. Τα πλάνα του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μποέμιανς (12/08, 20.00, OPEN) για τον 3ο γύρο του Conference League και χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει πλέον, αυτό που πέτυχε ο Νέλσον Ολιβέιρα στην ήττα με 2-1 από τους Ιρλανδούς στο Δουβλίνο, θα κρίνει την υπόθεση πρόκριση στην παράταση αν ο Δικέφαλος κερδίσει με 1 γκολ διαφορά σήμερα στην Τούμπα.

Ο Λουτσέσκου φαίνεται να έχει διάθεση να κάνει αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με πιο σημαντική την παρουσία του Γιασμίν Κούρτιτς στην αρχική ενδεκάδα στη θέση του Άντερσον Εσίτι. Λογικά στο πλευρό του Σλοβένου θα αγωνιστεί ως δίδυμο στα κεντρικά χαφ ο Στέφαν Σβάμπ.

Στα μετόπισθεν ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ροντρίγκο να δείχνει πως θα κρατήσει την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τέιλορ να μένει στον πάγκο. Αριστερά ο Βιεϊρίνια θα είναι και πάλι βασικός με τον Άνχελ Κρέσπο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, δίδυμο με τον Φερνάντο Βαρέλα στα στόπερ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί και πάλι ο Νέλσον Ολιβέιρα, που σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του στην Ιρλανδία με τον Ομάρ Ελ Καντουρί αριστερά και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς δεξιά να του δίνουν βοήθειες.

Στη θέση «δέκα», σε αυτό το 4-2-3-1 του Λουτσέσκου λογικά θα ξεκινήσει και πάλι ο Καγκάβα αν και ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε σε αυτήν και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
sport24.gr

Related posts

ΑΕΚ: Ο Αλμπάνης ψάχνει την ουσία που βρήκε ο Ντέλετιτς στη Λαμία

Βίντεο από τα επεισόδια οπαδών ΠΑΟΚ-Ηρακλή!

technical

Είναι δυνατόν; Τους ήθελαν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ και δείτε που υπέγραψαν!

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy