Image default
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μετά την πώληση Τζόλη, λεφτά υπάρχουν για εξτρέμ και Τζιοβίνκο

Οι κινήσεις που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, μετά την παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του Δικεφάλου, για να καλύψει το κενό του.

Ο ΠΑΟΚ δίνει τον Τζόλη στην Νόριτς για 13 εκατομμύρια ευρώ, βάζοντας στα ταμεία του πάνω από 20 εκατομμύρια από τα καναρίνια σε δύο μεταγραφικές περιόδους έχοντας παραχωρήσει στην αγγλική ομάδα και τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Από εδώ και πέρα εκτός από τα θέματα που τρέχουν εδώ και καιρό, όπως η περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και η προσπάθεια να πειστεί η Τσέλσι να παραχωρήσει δανεικό στο Δικέφαλο και την επόμενη σεζόν τον Ράχμαν Μπάμπα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κινηθούν για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κληθεί να καλύψει το κενό του νεαρού επιθετικού .

Στην Τούμπα έχουν έτοιμες λίστες με ποιοτικούς ακραίους επιθετικούς, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις εισηγήσεις είχε ζητήσει ενίσχυση στα “φτερά” της ομάδας του και από αυτές θα προκύψει και ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Τζόλη.

Παραμένει περίπλοκη κατάσταση του Τζιοβίνκο

Σε ότι αφορά στον Τζιοβίνκο το θέμα του Ιταλού παραμένει περίπλοκο με την Αλ Χιλάλ να έχει ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Ματέους Περέιρα, αλλά να μην έχει ανοικτή θέση ξένου για να το δηλώσει στο ρόστερ.

Στις διαπραγματεύσεις του Ιταλού με την ομάδα του ο Τζιοβίνκο έχει σαφώς το “πάνω χέρι” και περιμένει να ικανοποιεί οικονομικά για να εγκαταλείψει το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Σαουδική Αραβία υπάρχει “ειλημμένη απόφαση από την Αλ Χιλάλ να μην αλλάξει την σύνθεση των ξένων ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ της εκτός από τον 34χρονο επιθετικό που θα αποχωρήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο”.

Εξίσου περίπλοκη παραμένει η περίπτωση του Ράχμαν Μπάμπα με την Τσέλσι να μην έχει τις προτάσεις που περίμενε για τον Γκανέζο αμυντικό και να δείχνει διάθεση να βάλει νερό στο κρασί της, για να γλιτώσει το υψηλό συμβόλαιο του. Το θέμα είναι πόσο μεγάλο μέρος του θα αναλάβει να καλύψει ο Δικέφαλος, που όλο αυτό το καιρό παρακολουθεί τις εξελίξεις.¨

Το σίγουρο είναι ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα διαφοροποιηθεί αρκετά στο τελευταίο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου και η παραχώρηση του Τζόλη με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του Δικεφάλου, δίνει επιπλέον δυνατότητα για ποιοτικές κινήσεις ενίσχυσης.
sport24.gr

Related posts

Μπήκαν κανονικά και οι τρεις

technical

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν “αδιάβαστος”, ήταν σαφώς ανέτοιμος

“Παραληρούν” στον ΠΑΟΚ – “Έκλεισαν” παικταρά που “χάζεψε” το Καραϊσκάκη – Ανακοινώνεται!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy