Image default
Αθλητισμός

Επαναφέρουν θέμα Ουίλσιρ για τον ΠΑΟΚ

Το όνομα του Ουίλσιρ επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι. Σύμφωνα με τιτίβισμα του Γκονζάλο Ντίας, ο Δικέφαλος αναζητά έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή και βρίσκεται σε επαφές με τον 29χρονο Άγγλο, ο οποίος μένει ελεύθερος.

Ωστόσο, από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» δεν προκύπτει κάποια πληροφορία που να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον. Να θυμίσουμε ότι και τον Ιανουάριο το όνομα του έπαιξε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Ο Ουίλσιρ είναι ποδοσφαιριστής με 182 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ με οχτώ γκολ και 21 ασίστ και ήταν 34 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Έκανε μια αξιόλογη διαδρομή στην Άρσεναλ αλλά ακολουθεί πτωτική πορεία, έπαιξε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην Τσάμπιονσιπ με την Μπόρνμουθ κάνοντας 14 παιχνίδια με ένα γκολ και μία ασίστ και ενώ είχε βρεθεί στην προπερασμένη σεζόν στη Γουέστ Χαμ.
metrosport.gr

Related posts

Γιατί εγκατέλειψε ο Ναδάλ στο Miami Open ?

ExnetΗellas

ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για την ανατροπή με την Μποέμιανς

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy