Image default
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το “ψηστήρι” Λουτσέσκου σε Τζιοβίνκο

Στη Σαουδική Αραβία τα δημοσιεύματα μιλούν για επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στην Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

Το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού είναι υπαρκτό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χθες μετά το φιλικό με τη Χέρακλες δεν θέλησε να πει πολλά για τον 34χρονο ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνεργάστηκε στην Αραβία, ωστόσο τόνισε και την καλή σχέση μαζί του και το γεγονός ότι πέτυχαν σπουδαία πράγματα στην συνεργασία τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λουτσέσκου θέλει σαν τρελός τον Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ και ότι έχει αναλάβει εδώ και αρκετές εβδομάδες δράση. Οι πληροφορίες λένε ότι από τις αρχές του Ιούνη μιλά με τον Ιταλό και προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Το “ψηστήρι” του Ρουμάνου τεχνικού φαίνεται να έχει αποτελέσματα με τον ποδοσφαιριστή να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης στην Θεσσαλονίκη καθώς έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα, μετά από μια πολύχρονη απουσία να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το συμβόλαιο του με την Αλ Χιλάλ που τον δεσμεύει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας το οποίο μάλιστα του αποφέρει αρκετά εκατομμύρια. Για την ώρα ο Τζιοβίνκο προετοιμάζεται με την Αλ Χιλάλ στην Αυστρία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που είναι και η τελευταία του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον προπονητή του κάνει την προσπάθεια του να κλείσει μια μεγάλη μεταγραφή φέρνοντας στην Θεσσαλονίκη τον Ιταλό επιθετικό.
sport24.gr

Related posts

Δείτε πώς υποδέχθηκαν την Άννα Κορακάκη στο Ολυμπιακό Χωριό

technical

EURO 2016: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «8» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

technical

“Πονοκέφαλοι” για Γκαρσία εν όψει Ολυμπιακού – Συνεχίζονται τα προβλήματα βασικών παικτών

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy