Image default
Αθλητισμός

Τα δεδομένα με τον Άντριεν Σίλβα

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια επηρεάζει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 32χρονο κεντρικό μέσο, Άντριεν Σίλβα και καθιστά την περίπτωση του εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για έναν κεντρικό μέσο συνεχίζεται. Το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 26χρονο κεντρικό χαφ της Μόλντε Φρέντρικ Άουρσνεςη υπόθεση του Νορβηγού εξακολουθεί να παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Ακόμη πιο δύσκολη μοιάζει να είναι η περίπτωση του 32χρονου Πορτογάλου χαφ της Σαμπντόρια, Άντριεν Σίλβα. Ο έμπειρος χαφ είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους της «Σαμπ» ότι βρισκόταν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της και ότι θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αυτό ίσχυε μέχρι που προέκυψε η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία με τον Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα να διαδέχεται τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η αλλαγή αυτή διαφοροποίησε και το στάτους του 32χρονου κεντρικού μέσου που ενημερώθηκε εκ νέου ότι υπολογίζεται και μάλιστα πολύ σοβαρά από το νέο προπονητή. Μάλιστα από χθες ο Άντριεν Σίλβα έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Σαμπντόρια ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η αλλαγή στάσης της ομάδας από την Γένοβα είναι μια κίνηση τακτικής. Το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι του 2022 του αποφέρει περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι μεν υψηλό ωστόσο όχι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ που έδειξε ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο.

Τα δεδομένα με τον Άντριεν Σίλβα καθιστούν την περίπτωση του εξαιρετικά δύσκολη – αν ισχύουν μάλιστα όσα λέγονται στην Ιταλία ότι δηλαδή αυτός και ο Έκνταλ είναι αμετακίνητοι στην Σαμπντόρια, μοιάζει τελειωμένη- ωστόσο στην Τούμπα φαίνεται να έχουν διάθεση να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του.

Μάλιστα ακόμη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει ζητήσει άμεσα την απόκτηση ενός χαφ, με τα χαρακτηριστικά του Πορτογάλου, έχει στείλει το μήνυμα στους επιτελείς του Δικεφάλου ότι για έναν παίκτη σαν τον Άντριεν Σίλβα, διαθέτει περισσότερο χρόνο. « Αν είναι να έρθει ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, τότε μπορώ να περιμένω» φέρεται να είπε ο Ρουμάνος τεχνικός που από σήμερα ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία.
sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός: Τα “μαύρα διαμάντια” παραμένουν παντοτινά

Θέλει το Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ

technical

Πέκχαρτ ξανά στην κορυφή

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy