Image default
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία περιμένει το νέο αθλητικό διευθυντή

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει έτοιμες τις εισηγήσεις για την επόμενη αγωνιστική περιόδου, ωστόσο ο προγραμματισμός για αυτή δεν μπορεί να τρέξει χωρίς να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Όλαφ Ρέμπε.Ο Πάμπλο Γκαρσία στη συνέντευξη που έδωσε στην Ισπανία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς να δείχνει απόλυτη βεβαιότητα ότι θα έχει τον πρώτο λόγο στο χτίσιμο της ομάδας.

Τα τελευταία αποτελέσματα στα ντέρμπι, οι νίκες του ΠΑΟΚ στους αγώνες με Ολυμπιακό και Άρη αλλά κυρίως η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου έχουν ισχυροποιήσει τον Ουρουγουανό και στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά και στα αποδυτήρια. Η αλήθεια είναι ότι για να καταφέρει να αλλάξει το κλίμα ο Γκαρσία πρώτα από όλα στράφηκε στους ποδοσφαιριστές του και αφού τους στήριξε στα δύσκολα, εισέπραξε από αυτούς ανάλογη στήριξη.

Όπως και να έχει αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τα παιχνίδια των πλέι οφ, με την στόχευση του να αφορά τη δεύτερη θέση και ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Όπως παραδέχθηκε και ο Γκαρσία ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν έπεται των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Για να τρέξει ωστόσο ο προγραμματισμός είναι απαραίτητο να βρεθεί αθλητικός διευθυντής, ένα πόστο που στον ΠΑΟΚ παραμένει κενό μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε στα τέλη του Μάρτη. Από τότε έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του που όπως άλλωστε είπε και ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΠΑΕ «είναι απαραίτητο να γίνει η σωστή επιλογή του επόμενου αθλητικού διευθυντή και να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο».

Κάτι που σημαίνει ότι για να χτίσει ο Πάμπλο Γκαρσία την ομάδα όπως την θέλει αυτός θα πρέπει αρχικά να αναλάβει καθήκοντα ο νέος αθλητικός διευθυντής με τον οποίο και θα συνεργαστεί ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα παραμένει ανοικτό εδώ και περίπου 1 μήνα ενώ υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα που αφορούν και στους παίκτες που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ του Δικεφάλου, τους δανεικούς, αλλά και τις μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν.

Ο Γκαρσία έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως έχει πλήρη άποψη για το ρόστερ που έχει στα χέρια του και είναι έτοιμος να κάνει τις εισηγήσεις του. Ωστόσο αυτές δεν μπορεί παρά να περιμένουν τον αντικαταστάτη του Όλαφ Ρέμπε.
sport24.gr

Related posts

Ισπανία: Βραβεύσεις χωρίς Ρονάλντο, Νεϊμάρ

technical

Ο ΠΑΟΚ απέχει 5 βαθμούς απ’ το να εισπράξει 7.000.000 ευρώ λόγω Γιαννούλη

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα 17/5/16

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy