Image default
Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν κατά Πολάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο -Επίθεση Τσίπρα σε Φίλη, Δρίτσα για το Ελληνικό

Ζήτημα συμπεριφοράς και ήθους Πολάκη έβαλαν στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ στελέχη του κόμματος, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε τον λόγο από τους Νίκο Φίλη και Θοδωρή Δρίτσα για τη στάση τους στο ζήτημα του Ελληνικού.

Η συνεδρίαση κράτησε περισσότερο από έξι ώρες, με τους Νίκο Φίλη, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Μπίστη να βάζουν το ζήτημα του βουλευτή Χανίων και να υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά του και τα όσα κατά καιρούς δηλώνει δεν βοηθούν την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το θέμα της μη ψήφισης από τους Φίλη και Δρίτσα του νομοσχεδίου για το Ελληνικό, παρά την αντίθετη απόφαση. Οι δύο βουλευτές αντέτειναν ότι ο «πρωινός καφές», στον οποίο συζητήθηκε το θέμα, δεν αποτελεί όργανο, και ως εκ τούτου δεν δεσμεύονταν από κομματική γραμμή.

Τη θέση αυτή απέρριψε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι ο «πρωινός καφές» είναι ντε φάκτο όργανο, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
iefimerida.gr

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Φτάσαμε σε σημείο να κλειδώνουμε τις παιδικές τροφές

Kostas Ermes

Ο Τσίπρας απάντησε στον Μητσοτάκη με κάλεσμα στις «δημοκρατικές δυνάμεις»

Γεώργιος Κομνηνός: Στην δικτατορία είχαμε περισσότερη ελευθερία λόγου

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy