Image default
ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως

To υπουργείο πολιτισμού κάνει λόγο για «στοχοποίηση» της Λίνας Μενδώνη και για «fake news στα οποία αναλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ”

«Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών».

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, κάνοντας λόγο για «στοχοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη» και για «fake news» στα οποία αναλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ «στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται» στην Ακρόπολη.

 

Η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ

Η στοχοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. Είναι δολοφονία χαρακτήρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται. Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Όσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις.  Τώρα ΟΧΙ.

Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα  αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών.
πηγή

Related posts

Στις εκλογές αυτές η Ελλάδα έχασε τη Θράκη…!

ExnetΗellas

Σε 18 χρόνια φυλάκισης καταδεικάστηκε ο 70χρονος από τον Βόλο που βίαζε την 7χρονη εγγονή του

Ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy