Image default
Εγκληματικότητα

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα Πηλίου

 

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10 το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού με θύματα δύο αδέλφια, ηλικίας 30 και 28 ετών στην Μακρινίτσα του Βόλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομιας, χθες το βράδυ σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ο δράστης, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις ημεδαπούς, τραυματίζοντας θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, ενώ τραυμάτισε και τη μητέρα τους στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα κινούμενος με το όχημά του στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και συνελήφθη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση των εν λόγω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
πηγή

Related posts

Άφαντος παραμένει ο ισλαμιστής που οδηγούσε το βαν στη Βαρκελώνη

technical

Εκτέλεσαν 13 εφήβους με πολυβόλα επειδή έβλεπαν ποδόσφαιρο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

ExnetΗellas

Άγρια δολοφονία 32χρονου Έλληνα στον Πειραιά – Βρέθηκε σφαγμένος μέσα στο σπίτι του σε μια λίμνη αίματος (φωτό & βίντεο-Makeleio.gr)

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy