Image default
Αθλητισμός Ειδήσεις

ΠΑΟΚ: Διαθέσιμοι για Παναθηναϊκό οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Μια ακόμη επιστροφή είχε ο Πάμπλο Γκαρσία στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (31/3) με τον Ράχμαν Μπάμπα να τίθεται στη διάθεση του. Ο ακραίος αμυντικός ακολούθησε δικό του πρόγραμμα επανένταξης και την Πέμπτη (1/4) λογικά θα μπει και αυτός σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Κάτι που έκαναν την Τετάρτη Βιεϊρίνια και Καγκάβα που πλέον υπολογίζονται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs.

“Όσο η μέρα του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό πλησιάζει τόσο πιο συγκεκριμένες και με έμφαση στη λεπτομέρεια γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Η Τετάρτη (31.03) ξεκίνησε, όπως συνηθίζεται με ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Αρχικά δρομικές ασκήσεις, στη συνέχεια συναρμογή και μετά rondo υψηλής έντασης.

Ακολούθησε παιχνίδι passing game το οποίο είχε συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες πάνω στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο μέρος του προγράμματος αφορούσε τις στατικές φάσεις.

Οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα με την ομάδα, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Ράχμαν Μπάμπα που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γκάνας έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Την Πέμπτη (01.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία” αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.
sport24.gr

Related posts

Ολοι στο Αεροδρόμιο, οι Ηρωες επιστρέφουν στην πατρίδα

technical

Γεώργιος Κομνηνός Αβυσσαλέο μίσος της κυβέρνησης ακόμα και για τα παιδιά

Kostas Ermes

Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης: Το κόστος της μετάβασης στην πράσινη ενέργεια έχει υπερεκτιμηθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy