Image default
Αθλητισμός

«Τρόμαξε» με τα οικονομικά “θέλω” του Αλάμπα η Μπαρτσελόνα!

Στην Μπαρτσελόνα…. έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν την πλευρά του Αλάμπα να ζητάει τρελά χρήματα για να υπογράψει στον σύλλογο!

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται για την νέα σεζόν και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις για τους Μπλαουγκράνα! Σίγουρα θα γίνουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ των Καταλανών. Τα οικονομικά προβλήματα όμως είναι το νούμερο ένα ζήτημα που πρέπει να λύσει ο Ζοάν Λαπόρτα.Είναι πολύ απλό και το έχει πει και ο ίδιος ο Λαπόρτα, για να γίνουν μεταγραφές, θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες πωλήσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι! Ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα είναι φυσικά και ο Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά!

Μπαρτσελόνα και Αλάμπα έχουν κάνει τις πρώτες επαφές, ωστόσο τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως οι Καταλανοί έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο. Αλλιώς περίμεναν πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις με τον Αυστριακό και αλλιώς κατέληξαν.Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ισπανία, στην τελευταία συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, η Μπαρτσελόνα διαπίστωσε πως είναι δύσκολο έως… απίθανο το να φέρουν τον Αλάμπα στην Βαρκελώνη!

Οι Καταλανοί γνώριζαν πως ο Αυστριακός αμειβόταν με έναν σεβαστό ποσό στην Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, θεωρούσαν πως λόγω της κατάστασης ίσως κάνει μερικά βήματα πίσω στο οικονομικό σκέλος. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του έμπειρου άσσου, ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα πως ζητάει ένα συμβόλαιο εξίσου μεγάλο με αυτό που είχε με τους Βαυαρούς! Ενώ ζήτησε και ένα τεράστιο μπόνους μεταγραφής!
Στην Μπαρτσελόνα έμειναν άφωνοι από τα οικονομικά “θέλω” του Αλάμπα και πλέον ο Αυστριακός απομακρύνεται αρκετά από το να φορέσει την φανέλα των Ισπανών.

Related posts

Η ΟΚΛΑΧΟΜΑ «ΔΙΕΛΥΣΕ» ΤΟΥΣ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

technical

H πρώτη «βόμβα» Λουτσέσκου: Γυρίζει ο παικταράς στον ΠΑΟΚ!

Την Άρσεναλ, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Europa League

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy